Italien, Villafranca
...Pennette Trafilate Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på färsk, hantverksmässig pasta, gjord med all tradition från förr. Processen för trafilatura innebär att man pressar degen bestående av durumvetemjöl och vatten genom kompression...
Portfölj (4)
Italien, Catania
...SPECIALITETER AV LIVSMEDEL BASERADE PÅ DURUMVETE OCH HAMPFRÖMJÖL 6%. De spannmål som används odlas på Sicilien. Pastan är resultatet av ett hantverksmässigt arbete, den är formad med bronserade formar, torkad långsamt och förpackad för hand. INGREDIENSER: Siciliansk durumvetemjöl, siciliansk hampfrömjöl 6%, vatten. Allergiinformation: Innehåller GLUTEN. Nettovikt 500 g.
Portfölj (8)
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
... hemligheten bakom våra välbefinnande livsmedel. Det som särskiljer oss på marknaden är den FUNKTIONELLA LINJEN, en speciell pasta tillverkad av durumvetemjöl tillsatt med extrakt från andinska och amazonska växter med värdefulla näringsegenskaper. Fullkornspastan är dessutom tillverkad av fullkornsdurumvete som har en malningsdiagram som har studerats i samarbete med universitetet Federico II i Neapel...
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
... kvalitet, vilket är anledningen till att vi för vår färska pasta endast väljer durumvetemjöl och charkuterier, ricotta, kött, grönsaker och andra råvaror direkt från producenterna. Det vi vill erbjuda våra kunder är excellensen i våra produkter. Punkt... och Pasta!
Italien, Padova
...SOM ENDAST ÄR PRODUCERAD MED DURUMVETEMJÖL. VI HANDLAR DE BÄSTA ITALIENSKA VINERNA, SÄRSKILT FRÅN DEN VENETISKA REGIONEN SOM PROSECCO, AMARONE FRÅN VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. VI ERBJUDER ASSISTANS TILL KÖPARE SOM ÄR INTRESSERADE AV DE BÄSTA SÄRSKILDA PRODUKTERNA FRÅN ITALIENSK GASTRONOMI SOM EXTRAVIRGIN OLIVOLJA, MOZZARELLAOST, TOMATER (TORKADE ELLER FÄRSKA). VÄNLIGEN FÖRESLÅ VAD DU VILL KÖPA, SÅ GER VI DIG EN OFFERT.
Mitt företag producerar torr pasta, mandelkräm och durumvetemjöl, med enbart ekologiska produktionsmetoder och råvaror av högsta kvalitet. Gården ligger i Lombardiet och täcker en yta av cirka 80 hektar. Vi sysselsätter 40 personer och är verksamma på 8 utländska marknader.
Italien, Saviano
Vårt företag producerar pasta av durumvetemjöl på ett hantverksmässigt sätt, men med de modernaste maskinerna, vilket ger en helt hantverksmässig bearbetning, såsom långsam och lång torkning (cirka 3-4 dagar) vid mycket låga temperaturer (40°-45°). Matriserna är uteslutande i brons, för en unik porositet. Allt detta, tillsammans med vårt speciella urval av semoliner och kunskapen hos vår mästerpastör, ger liv åt en unik produkt.
Populära länder för denna sökterm