Vårt företag producerar pasta av durumvetemjöl på ett hantverksmässigt sätt, men med de modernaste maskinerna, vilket ger en helt hantverksmässig bearbetning, såsom långsam och lång torkning (cirka 3-4 dagar) vid mycket låga temperaturer (40°-45°). Matriserna är uteslutande i brons, för en unik porositet. Allt detta, tillsammans med vårt speciella urval av semoliner och kunskapen hos vår mästerpastör, ger liv åt en unik produkt.
HELIX BRUTIA sysslar med uppfödning och försäljning av sniglar, inklusive arten Helix Aspersa Maxima. Vårt företag täcker 2.500 m² i södra Italien. Vår uppfödning, som är helt ekologisk, följer den madonitiska metoden. Hela uppfödningsprocessen sker utomhus. Vår uppfödning gör det möjligt att leverera färska sniglar praktiskt taget året runt. Strikta kontroller säkerställer hygien och säkerhet för våra produkter. Lagret är utrustat med ett avspolningsrum och kylrum.