Företaget specialiserar sig på att skapa kommersiella lokaler inom kategorierna FOOD OCH NON FOOD. Vi arbetar främst med följande sektorer: Bagerier, Barer, Pubar, Restauranger, Konditorier, Glassbarer, Pizzerior, Grillbarer, Friteringar, Hotell, Agriturismo, Festlokaler, Vinbutiker, Vinbarer, Stormarknader. Vi ansvarar för allt från planering av lokalen till den faktiska genomförandet, samt för leverans av utrustning och inredning som behövs för att starta en av de ovan nämnda verksamheterna, allt enligt våra kunders smak och förväntningar.
Luca Salamini och Enrico Furno, ägare av Chef2, är två professionella kockar som erbjuder hotell- och restaurangägare professionell rådgivning för verksamhetens hantering, kostnadsrationalisering och menyutformning. Specifikt arbetar kockarna med kostnadshantering, personalutbildning genom köksträning och kurser för yrkesverksamma, operativ rådgivning, stöd för evenemang och företagsomvandling...
Vårt produktsortiment sträcker sig från inredningar för flyg- och rederier till klädsel och reseaccessoarer för offentliga och privata transportföretag samt leveranser till hotell, restauranger och sjukhus. Ett brett utbud av produkter och tyger som inkluderar artiklar som kuddar, örngott, fodral, nackstöd, filtar och dukar. I våra projekt använder vi produkter av hög kvalitet, med tekniska...