...Sedan 1952 har vi kombinerat forskning om material, kreativitet och design med hantverkstradition, avancerade produktionstekniker och processkontroll. Vår inspiration kommer från vår koppling till vår hembygd, till Florens - som ligger bara några kilometer från företaget - och till Toscana, med sitt arv av kultur och traditioner. IVV har på ett oförglömligt sätt präglat designhistorien med ikoniska...
Italien, Carpignano Salentino
... som är typiska för en "Jord" som brinner i solen, slås av vinden, smeks av havet och berusas av de intensiva dofterna från den "Medelhavska Macchian" som omger den. Det föddes i Salento, Italiens yttersta spets, en livfull jord som, från "Stövelns häl", verkar bli mer och mer en "Port till Europa". Det föddes i Otranto, en stad med tusen ansikten och tusen färger, ett mosaik av traditioner och kulturer som kommit från alla delar av Medelhavet. Precis som olivträdet.
Ett framväxande företag som gör tradition och kvalitet på sina viner till sitt motto. Vingården använder sig av avancerad teknik som, i kombination med lokala traditioner, möjliggör maximal kontroll och bästa bearbetning, från skörd till buteljering. Idag driver Casa Vinicola Morreale med stort engagemang denna viktiga tradition, med övertygelsen att för en liten verksamhet ger icke-standardisering och stark specialisering resultat av verklig excellens.
...Passion för gamla gastronomiska traditioner har engagerat oss i produktionen och främjandet av ett stort utbud av gastronomiska specialiteter från vårt område. Denna smakfulla samling kallas "I PECCATI DI CIACCO". Från Langhe-området, känt över hela världen för sina stora viner och vita tryfflar, kommer ett stort antal recept som är resultatet av bondetradition och passion för goda saker. Våra...
...La Food & Beverage International s.r.l. föddes ur idén av ett team av erfarna entreprenörer inom livsmedelssektorn som gick samman för att skapa en produktlinje av högsta kvalitet, tillverkad med respekt för århundraden gamla traditioner och strikt Made in Italy. En grupp av små jordbruksföretag som bildat kooperativ säkerställer strikta kontrollsystem i leveranskedjan för att ständigt garantera en utmärkt kvalitetsstandard. Från vår passion för excellens föddes linjen Peròllo, en etikett av produkter av överlägsen kvalitet som värdesätter Medelhavets produkter.
GIA COMUNICAZIONE av Giorgio Ariu är ett sardiniskt förlag som i 40 år har arbetat med att främja Sardiniens excellens, dess kuster, dess folk, dess traditioner och dess kultur genom unika produkter, tidskrifter, böcker och skräddarsydda publikationer för offentliga och privata enheter. Ledande inom främjande och organisering av marknader för produkter från kedjan som exporteras över hela Italien och utomlands.
Italien, Montespertoli
La Cre.Art ligger bara några kilometer från Florens, i ett område som kännetecknas av starka traditioner inom produktion och bearbetning av konstglas och kristall. Företaget producerar huvudsakligen...
Italien, Imperia
Vi är ett företag specialiserat på försäljning och distribution av livsmedelsprodukter från Ligurien. Suprema Viam samlar endast det bästa från utvecklingen av dessa traditioner och produktionen som sker i detta extraordinära och rika område samt de angränsande regionerna.
Calvi Ferdinando s.a.s. har varit verksam inom naturstensbranschen sedan 1922 och följer en väg som präglas av respekt för traditioner men också alltid är inriktad mot de nyaste teknologierna och resurserna. I vårt företag har de gamla stenhuggarna ersatts av ingenjörer och arkitekter som följer de olika byggfaserna av våra verk, från offertberäkning, genom design med val av de bästa nationella och internationella materialen, till genomförande, för att kunna erbjuda en tekniskt och kvalitetsmässigt perfekt produkt.
En turistportal som perfekt listar de bästa agriturismo i Italien och utomlands. Välstrukturerade listor över agriturismo och bio agriturismi, gästhus och fjällstugor. Grönt turism verkade vara reserverat för entusiaster av gastronomiska traditioner, men idag har det istället utvidgats till alla som älskar naturen, djur, ren luft och god mat. På agriturismo prenota . it hittar du ett stort, noggrant utvalt arkiv.
Italien, Lentate Sul Seveso
Vi skapar högkvalitativa konstramar, trogna reproduktioner av antika modeller, handskurna och förgyllda enligt gamla traditioner. Moderna ramar tillverkas utifrån designerprojekt och anpassas.
Italien, bronte
... havet och mycket nära områdets natursköna skatter. De skarpa svarta klipporna på Etna, som längre ner ger plats åt en enorm utsträckning av pistageplantager, utgör en idealisk bakgrund för en by rik på historia och traditioner, ärvda från de olika civilisationer som har dominerat området. Redan känd för sina många kyrkor, inklusive klostret S. Maria i Nelsons hertigdöme och Real Collegio Capizzi, som hade närvaro av personer som Benedetto Croce och Luigi Capuana, har Bronte blivit ännu mer känd för sin produktion av pistagenötter.
Italien, Adrara San Martino
... modeller kan tillverkas i massivt trä, fanér och laminat, både i standardmått och på kundens begäran. För närvarande säkerställer utvecklingen av nya produkter och tekniska lösningar ett kontinuerligt flöde av modeller och tolkningar. Allt detta sker med bevarande av traditioner, originalitet och respekt för miljön. Målet, som har uppnåtts med stor framgång sedan de första åren, är att uppnå högkvalitativa ytor, samtidigt som vi upprätthåller ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris.
...Ett modernt koncept av B&B som möter stadens traditioner. Varje tjänst är tänkt och skapad utifrån filosofin "Som hemma". 38 rum, alla med luftkonditionering, balkong, privat badrum med dusch, WiFi, LCD-TV, värdeskåp och hårtork. Tre typer av komfort (Ekonomi, Standard och Deluxe) för att tillfredsställa olika behov. Vi har beslutat att göra frukosten till vår styrka eftersom vi vet hur viktigt det är att börja dagen på rätt sätt. Vår söta och salta buffé är gjord med kvalitetsingredienser från vårt område, för att säkerställa en perfekt uppvaknande.
... ingredienser av högsta kvalitet, bearbetade enligt traditionens krav. I urminnes tider har scorzetta varit en av de typiska traditionella desserterna i Bernalda, staden i provinsen Matera som är rik på historia, traditioner och en turistdestination i Lucania. Receptet på scorzetta bernaldese är ett av de godaste och äldsta och består av få och enkla ingredienser som äggvita, socker och mandlar. Kom och besök oss eller gå till vår webbplats www.la-scorzetta.it för att köpa scorzette, upptäcka Vincenzo Zitos recept eller se hela det fina bageriet från bageriet L'Orchidea.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Italien, Milano
... huset" Savojen, kung av Italien. Under 2000-talet tilldelades företaget "Bernasconi" titeln "Historisk butik" för sitt arv av professionalism och traditioner som har förts vidare i generationer samt för den kvalitetsnivå som produkterna erbjuder. Den nuvarande fjärde generationen, Claudio och Maurizio, återupptar de innovativa andan från sina förfäder och flyttar verksamheten till den nuvarande platsen på via Manzoni 44. De raffinerade och historiska silverartiklarna kompletteras nu med utvalda hantverksprodukter i högkvalitativa naturliga material.
Italien, Cerreto Guidi
... Leonardo da Vinci. Dessa marker odlas med vinrankor och olivträd, från vilka utmärkta DOC-viner och olivoljor produceras. Toscana Vini e Sapori avser att handla med typiska produkter - DOC-viner Chianti, röda och vita viner, olivolja, gamla smaker - såser, marmelader, karaktäristiska kakor från området, honung, charkuterier och ostar. För detta har Toscana Vini e Sapori involverat små och medelstora lokala producenter för att sprida nischprodukter tillverkade med gamla traditioner, vilket ger marknaden genuina produkter av utmärkt kvalitet till rimliga priser.
Italien, Avigliana
BIOXEN FOOD är synonymt med specialisering inom insamling och distribution av certifierade vilda svampar, både ekologiska och med integrerad bekämpning. Vi garanterar konsumenten, under alla årstider, hälsosamma produkter som uppfyller deras användningsbehov och respekterar lokala kulturer och traditioner. Insamlingsplatserna väljs noggrant och identifieras utifrån kartor över områden som...
Italien, Frosinone
... produktionen (från degblandning till naturlig jäsning) fram till gräddningen av produkterna och deras distribution. Grundläggande regler för att säkerställa att konsumenter och kunder får produkter av hög kvalitet och felfria tjänster. Trots att vi ligger i framkant när det gäller certifieringar och normer - vårt företag följer programmet för tillämpning av bestämmelser om livsmedelshygien H.A.C.C.P. - för att alltid säkerställa bevarandet av traditioner och känslor, som fortfarande idag "Den Vita Konsten" kan producera, genom att baka små mästerverk av smak och kvalitet.
Italien, Milano
... recept. Här vårdas den naturliga jästen med kärlek och man arbetar för att fortsätta erbjuda sina kunder något mer än bara en bra produkt, en bit av vår historia, våra traditioner och vår kultur. Vergani srl producerar panettoni, veneziane, colombe, chiacchiere, croissanter och olika typer av bakverk.
Italien, Sardegna
... för att upptäcka platser och traditioner i Sardinien. Vår exklusiva concierge-tjänst gör att du kan njuta av alla möjligheter som varje enskilt område har att erbjuda. Sardinien fungerar som en slags spridd residens, där alla de tjänster du behöver finns inom kort avstånd, men ofta krävs lokal kunskap om vägar, tidtabeller och sedvänjor för att utnyttja det på bästa sätt. Tjänsten är tillgänglig via e-post, telefon och WhatsApp, från bokningen och framåt, för att hjälpa dig planera din semester och assistera dig med små planeringsbehov medan du är på semester hos en av våra anläggningar.
... hantverksbearbetning. Vårt mål realiseras i ett försök att föra vidare smakerna och färgerna från detta ädla land, samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam balans mellan jordbrukstekniker som har överförts från generation till generation, teknologisk innovation och territoriet i sin biologiska mångfald för produktion av hög kvalitet, hälsosamma och näringsrika produkter som bearbetas enligt gamla traditioner...
Vårt företag grundades 1970 på en solid grund av erfarenhet och kompetens inom olivsektorn, med fokus på kvaliteten på den färdiga produkten och servicen. Vi omfamnar respekten för traditioner och produktionen av högkvalitativa produkter, med hänsyn till jorden och den omgivande miljön. Vi odlar enligt principerna och reglerna för ekologisk odling, med passion och engagemang i respekt för våra jordbrukartraditioner.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play