...såsom potatisgnocchi, smördeg och lasagne. De samarbetar som co-packer med viktiga varumärken. Produkterna erbjuds till catering- och restaurangföretag, inom grossistförsäljning samt detaljhandel och distributionskedjor, både i Italien och utomlands.
Sedan 2000 är kvaliteten på företaget KOCH certifierad och ständigt inriktad på förbättring. För närvarande exporteras produkterna till Österrike, Tyskland, Schweiz, England, Norge, Irland, Slovenien, Kroatien, Ungern, Grekland, Spanien och Frankrike.
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.