• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • bär

Resultat för

Bär

ItalienPotenza och BasilicataTillverkare/producent
  1. ESCAFFE SRL

    Italien

    Escaffé di Oppido Lucano grundades 1971 som företag specialiserat på verktyg för restaurangbranschen och offentliga lokaler. Tack vare erfarenheten och yrkesmässigheten som konsoliderats över mer än 40 års verksamhet, levererar företaget maskiner och verktyg för hotell, barer, restauranger och administrationer: uthyrning, installation och förvaltning av kaffeautomater och kylda varuautomater, tillbehör för varuautomater, uthyrning av kaffemaskiner med kapslar.

  2. COLASURDO GIUSEPPE

    Italien

    Företaget COLASURDO GIUSEPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för hotell, barer, restauranger. Företaget är även verksamt inom Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Affärer - Inredning, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, och Affärer - Inredning. Företagets huvudkontor finns i Potenza, Italien.

  3. ARREDOMATIC

    Italien

    Företaget ARREDOMATIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för hotell, barer, restauranger. Företaget är även verksamt inom Kontors- och företagsmöbler, Möbler för restauranger och kaféer, Kontors- och företagsmöbler, och Möbler för restauranger och kaféer. Företagets huvudkontor finns i Lavello, Italien.

  4. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

    Italien

    Bageriet Le Bontà Trecchinesi säljer sedan drygt tjugo år sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Med åren har bageriet Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter för att erbjuda inte bara bröd, utan också carasau fresa-bröd, tozzetti (nötkrokanter med anis), vita och klassiska pizzor, panettoni, skorpsmulor.

  5. FORNO SORELLE PALESE SNC

    Italien

    Tre systrar gick samman 1984 för att skapa "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Sedan dess tillverkas, i gammal tradition från Lucania, det typiska brödet och bakverket Strazzata av durumvete med naturlig surdeg, klassiker som Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al finochietto och Stozza. De är bara ett urval av de kulinariska specialiteter som än idag tillverkas med samma hantverkskunnande som förr i tiden och med särskilt urval av enkla och naturliga ingredienser.