...Berika ert utbud med cavatelli sarde och finochietto, ett recept som utgår från ingredienserna i vår jord för att skapa en förening av kulinariska traditioner från olika delar av Italien. Tillverkade med de bästa råvarorna, kommer de att ge era kunder en trevlig smakresa.
Portfölj (45)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Italien, Paterno'
...Tänkt och skapat i Conserve Conti, denna pesto rymmer sicilianska traditioner som sträcker sig tillbaka i tiden. "Finocchietto Selvatico", en vildväxande grönsak från Etna-regionen, med en unik, stark och karaktäristisk smak, är idealisk som kryddning för första rätter (pasta med sardiner). Den används ofta i kombination med en fiskrätt, men är också lovvärd om den tillsätts i en bönsoppa, som kikärtor eller bönor till exempel. Trogna traditionen för att framhäva smaken producerar vi den uteslutande i extra jungfruolivolja. Prova den och njut av den verkliga sicilianska traditionen.
Portfölj (9)
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.
Italien, Sciacca
... varumärket "DON CARLOS", vilket har etablerat sig på marknaden som en produkt av "hög kvalitet". Ansjovisen och sardinerna som kommer från det lokala fisket gör att företaget kan bearbeta den nyfångade fisken samma dag med uråldriga och hantverksmässiga tekniker, utan tillsats av konserveringsmedel, vilket resulterar i en utmärkt produkt MADE IN ITALY. De olika produktionsfaserna och mognadsperioden övervakas noggrant, vilket ger en färdig produkt av hög kvalitet och gör att varumärket "DON CARLOS" är närvarande i stora distributionscentra och stormarknader.
Populära länder för denna sökterm