Italien, Giuliano
...Mjöl "00", socker, ägg, smör, fetter och vegetabiliska oljor, apelsinpuré, vanillin. FYLLE: Kossor ricotta, vete, socker, ägg, pastöriserad äggblandning, helmjölk, kandiserad apelsin, aromer, vanillin.
Portfölj (129)
...Nya tillskott i kategorin kakor, för att öka valet för dem som söker glutenfria veganalternativ. Lätta kokosbiscotti på 25g, tillverkade med en deg baserad på rismjöl, majsstärkelse och socker med tillsats av växtfibrer. Doftande och smakrika, perfekta för kosten för dem som vill undvika gluten, laktos och animaliska proteiner.
Portfölj (10)
...Packad i tyll Ingredienser: Mjukt vetemjöl typ '0' – Smör – Russin – Mandlar – Färska ägg (äggula) – Socker – Honung – Salt – Jäst – Aromer – Fyllning med mandelpasta.
Portfölj (8)
Italien, Bronte
...Ingredienser: vetemjöl typ "O", pastöriserad äggula, smör, fruktos, socker, naturlig surdegspulver (vetemjöl), emulgeringsmedel E471, helmjölkpulver, jäst, salt, aromer. Fyllning: socker, hasselnötsmassa 30% (rostade och raffinerade hasselnötter), vegetabiliska oljor och fetter (palm, palmolja), oljor (solros), skummjölkpulver, vassleproteinpulver, emulgeringsmedel (E322 sojalecitin), aromer...
Portfölj (56)
Italien, Napoli
... gammal balans. Det är här som surdegen får en omsorgsfull behandling av utfodring fram till en fullständig mognad på 36 timmar. Och det är här som sortimentet "Madre" föds, resultatet av Cupiellos kreativitet och dess förmåga att förena de mest uråldriga och naturliga ingredienserna: mjöl, ägg, socker, smör och färsk surdeg. Våra huvudsakliga produktlinjer är Cornetti Madre, linjen av veganska croissanter, muffins och portionskakor, viennoiserie, napolitanska specialiteter och många fler.
Populära länder för denna sökterm