• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • ödlor

Resultat för

Ödlor - Tillverkare Producent - Italien

ItalienTillverkare/producent
  1. TRUFFLEAT SRL

    Italien

    Företaget TRUFFLEAT SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom såser och kryddor, Odlade champinjoner, smaksatt olivolja, och Störkaviar. Företagets huvudkontor finns i Riano, Italien.

  2. FUNGHI VALENTINA

    Italien

    Företaget FUNGHI VALENTINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svamp. Företaget är även verksamt inom svampar, och odlad svamp. Företagets huvudkontor finns i Minerbio, Italien.

  3. PAGANO DOMENICO & FIGLI

    Italien

    Företaget PAGANO DOMENICO & FIGLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom frön för professionella odlare, och frön till fruktträdgårdar och hushållsträdgårdar. Företagets huvudkontor finns i Scafati, Italien.

  4. CONDITO GIOVANNI

    Italien

    Företaget CONDITO GIOVANNI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelstenar, halvädelstenar och pärlor. Företaget är även verksamt inom Korall, smycken med odlade pärlor, och Korall. Företagets huvudkontor finns i Torre Del Greco, Italien.

  5. FATTORIA DEL FUNGO S.R.L.

    Italien

    Företaget FATTORIA DEL FUNGO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svamp. Företaget är även verksamt inom svampar, och odlad svamp. Företagets huvudkontor finns i Sant'arsenio, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. GEMIGNANI TARTUFI S.R.L.

    Italien

  2. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

    Italien

    Sedan 1957 ägnar sig familjen Vitali åt hantverksmässig beredning av inälvsmat med passion . De lägger speciell omsorg vid sin kundkrets och vid produkters kvalitet. Moderna produktionstekniker har gett oss möjlighet att utveckla specificiteter som ligger bakom vårt företags rykte. Vi odlar spannmålen som våra djur livnär sig på.

  3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

    Italien

    Jordbruksföretaget La Cupa, beläget i hjärtat av Salento, i Apulien, drar fördel av en bördig jord och ett milt klimat, vilket är väsentligt för att odla och skörda utsökta jordbruksprodukter. Vårt arbete tar sitt ursprung i viljan att fullfölja levnadsstilen som valts av våra föredömliga föräldrar som fört vidare sin kärlek för jorden och önskan att sprida vårt lands autentiska smaker.

  4. SPECIALIA SRL

    Italien

    Sedan 2013 ger företaget Specialia er möjlighet att njuta av finheten hos produkterna ramställda med DOP-pistasch från Bronte. Vid utställningen av våra produkter vid EXPO 2015 beslutade vi att ställa pistaschen från Bronte under rampljuset, genom att väcka besökarnas intresse och ge dem möjlighet att känna igen vårt "gröna guld", en frukt med en smak och arom som är allmänt erkända som unika, och en smaragdgrön färg som skiljer den från alla andra odlad produkter.

  5. LA COLOMBINA SRL

    Italien

    La Colombina är ett jordbruksföretag beläget i San Marzano, på Sarno, i träskregionen, ett utmärkt område för jordbruksproduktion. Det producerar, förädlar och distribuerar frukt och grönsaker. Familjen Colombino odlar med passion och yrkesmässighet och garanterar utmärkt kvalitetsstandard. Den som söker det bästa på marknaden har kommit till rätt ställe.

  1. RISO NUVOLA SNC

    Italien

    Riso Nuvola startade i Castel D'Ario (MN), en stad känd för sin Risotto alla Pilota, med tanken att främja de lokalt odlade produkterna. Ett stadsris som odlas, produceras och förädlas såsom jordbrukarna gjorde förr i Mantova, innan det läggs i säckar och säljs på marknaden för lokala riser: Riso Nuvola snc.

  2. AZIENDA AGRICOLA SABINO CAPORALE & FIGLI

    Italien

    Det är här som företaget Caporale sedan 1910 odlar "coratina", en typ olivträd som är typisk för Apulien, som återfinns i hela området norr om Bari, som används för att framställa en extra jungfrulig olja som är utsökt med specifika rätter och ger dem extra piff utan att dölja dess smak. För ca 7 år sedan återupptäckte och planterade företaget den äldre olivsorten Peranzana som, på denna mark, ger bästa uttryck åt sina läckra dofter.

  1. SABATINO SNC DI PAOLETTI SABATINO E VITALETTI BRUNO & C.

    Italien

    Jordbruksföretaget Sabatino är ett ungt företag som bildades 2013 i syfte att tillverka och sälja pasta av hög kvalitet. För sin tillverkning odlar företaget i Marches en gammal vetesort som inte hybridiserats ... Saragollavetet. Vetet mals i stenkvarn innan det går vidare in i produktionen av pasta, där man använder bronsformar, och torkar pastan långsamt i låg temperatur.

  2. ALBERGO BELLAVISTA SAS DI DALSASS GIOVANNI & C.

    Italien

    Smakerna från Trentin: ta hem en bit av paradiset, kom och smaka vår berömda vedugnsgräddade potatispaj "tourte de pommes de terre". Vår Tourte de pommes de terre är en potatispaj bakad på potatis som odlas av ägarna själva, gräddas i vedugn och serveras med charkuterier, bondbönor och grönsaker. Vi kan också erbjuda rum med tv och badrum för övernattande gäster.