... torkad frukt, såsom granulat, nougat, knäck, etc. Operatörens självständighet i bearbetningen beror på mängden bearbetning av produkten, så det är avgörande att kalibrera produktionen, även för en relation med marknaden, med en föranalys av de marknader som man har i åtanke, både i lanseringsfasen och i omstruktureringsfasen av företaget. Våra konsulter kan hjälpa er att planera dessa aktiviteter, genom att välja företag med många års erfarenhet inom det specifika området. Även vid eventuell analys av nya marknader, europeiska och/eller internationella.
...Skalade söta mandlar från Apulien
Mandlarna från Apulien är gjorda av fröet från mandelträdet (prunus dulcis) och genomgår en noggrann process avskalning, selektering ochkalibrering. Mandlar används ofta i tillverkningen av sötsaker som: nougat, konfetti, tårtor, kakor, amaretti.
De är rika på proteiner, vitaminer (särskilt B-vitaminer och vitamin E), essentiella aminosyror, omättade fettsyror...
...De pugliesiska mandlarna är gjorda av fröet från mandelträdet (prunus dulcis), som genomgår en process avskalning, noggrant urval ochkalibrering. Mandlar används ofta i tillverkningen av sötsaker som: nougat, konfetti, tårtor, kakor, amaretti.
De är rika på proteiner, vitaminer (särskilt B-vitaminer och vitamin E), essentiella aminosyror, omättade fettsyror och mineraler (magnesium, fosfor...