...Konfektyrtermometer för sylt och sockerlagning.
Den möjliggör mätning av tillagningstemperaturen för sylt och starkt sötade preparat.
Kalibrerad från +80° till +200° C, noggrannhet på 1°C.
Termometer med plastskydd som är steriliseringstålig, stor storlek (35 cm), upphängningskrok.
Utrustad med en glidande krok för att hänga på kanten av behållaren och justera dykdjupet.
Nedre delen att nedsänka är 7 cm.
Innehåller inget kvicksilver.
Tillverkad i Frankrike.
REF:THECONFI
Längd: 35 cm
Nettovikt: 0,070 kg...
..."TWIN CHEF LCD" föds för att tillfredsställa kraven från bagare och glassmakare som vill skapa sina egna kreationer snabbt och i små mängder för att alltid ha en färsk produkt. Extremt flexibel, möjliggör den att få fram glass, sorbet, såväl som ett brett utbud av produkter: krämer, ganache, chokladdeg, sylt, fruktgeléer, etc., vilket ger operatören friheten att uttrycka sin egen fantasi och skapa läckra delikatesser.
Kapacitet / Produktion: Cykel 3 till 10 kg
Effekt: 12 kW
Kondensor: vatten
Höjd: 138 cm
Bredd: 60 cm
Djup: 77+33 cm
Nettovikt: 385 kg...