...ORIGINE – TERROIR
Vin Rouge sec
La Misaine Rouge Sec har valts ut speciellt av våra vinexperter för att erbjuda er balanserade, autentiska och läckra viner, perfekta för att komplettera vardagsmåltider.
Vin från Europeiska gemenskapen
VINIFIKATION
Traditionell i rostfria tankar.
CÉPAGES
Tempranillo
DÉGUSTATION
Vacker intensiv och glänsande rubinröd färg.
Näsan har delikata aromer av färska och krispiga röda frukter.
Munkänslan är mjuk och balanserad.
ACCORDS METS & VINS
Njut av den med såser, röd- eller vitkött, grillat eller rostat.
Servera vid 16°C.
...Detta vin erbjuder aromer av nektarin, lime, blommor och inslag av rostad krydda. Smaken är koncentrerad och precis, med citrus, svarta vinbär, färska örter och grillad ananas. Detta vin har en krispig, uppfriskande syra och en aning kritaktig mineralitet. En utmärkt kombination med alla skaldjur, särskilt skaldjur. De krispiga smakerna passar bra med färska sommarsallader eller mjuk getost.
Upptäck vårt urval av gudomliga röda, vita, rosé och mousserande viner! Vår ambition är att underlätta samarbetet mellan franska vinproducenter och nationella samt internationella köpare. Grundat 2018, DIXVINS är din B2B-butik som erbjuder onlineförsäljning av viner och spritdrycker made in France till restauratörer, vinhandlare och grossister världen över. Vi erbjuder regelbundet tillfälliga och ...
...Le Merlot a la Bouche är en inbjudan till en livlig 5 till 7. Dess mjuka smak med inslag av krispiga röda frukter. Att dela med måtta.
Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC
Appellation: VIN DE FRANCE
Region: BORDEAUX
Färg: Röd
Druvor: 100% Merlot
Odling: Ekologisk
Karaktär: Lätt/Fruktig
Volym: 1L
Årgång: 2020
Vikt: 1 kg...
...både som aperitif och vid bordet!
Domaine: Familjen Bodillard har varit vinmakare i 7 generationer och har idag 14 hektar fördelade på 7 kommuner mellan Beaujolais och Mâconnais. Vissa cuvéer är redan certifierade i ekologisk odling och alla kommer att bli det under de kommande åren. Mångfalden av parceller gör att domänen kan täcka en stor variation av jordar (granitsand, skiffer etc.) och därmed producera viner med varierande karaktärer.
Innehåll: 75 cl
Typ: Rödvin
Druva: 100% Petit
AOC: Beaujolais
Lagring: Drick nu och kan lagras fram till 2028
Serveringstemperatur: 14-16°C...
... från det traditionella köket och den enkla men eleganta miljön gör La Piccola Trattoria till en av de mest uppskattade restaurangerna i Padova. Några exempel: Krispiga Mazzancolle med en sallad av puntarelle, apelsiner och bottarga av Muggine, Fregula sarda med fiskragu och spinoso sardinisk kronärtskocka, Brasato al Cannonau med kronärtskocksbakelse och ris med saffran från San Gavino. Hemlagade desserter och bröd. Vinlistan innehåller ett hundratal etiketter av välkända sardiska viner. Varje månad hålls temakvällar.