...Textilförpackning i tubform som används för att klä nötkreatur, stora bakdelar, kalvar, grisar, lamm, får och halvgrisar.
Material 100% polyester eller 100% bomull, i enlighet med förordningen (EU/10/2011) om material och föremål som kommer i kontakt med livsmedel.
Presentation i form av rullar om 10 kg, individuellt förpackade.
Diameter: från 3 cm till 150 cm, deformerbar.
Användningsmetod...
Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Kapaciteten för slakteriet är 40 nötkreatur/timme och 120 grisar/timme. 30-40 ton av carcasserna benas ut i köttskärarrummet per skift. Företaget exporterar 66% av sina produkter. Företaget är certifierat enligt ISO 14001:2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller även kriterierna som anges i McDonald's Standard för Go...
Ets W.Strobbe har uppfödningar både i Flandern och Vallonien för att säkerställa sin försörjning av förstklassigt boskap: beredningar av nötkött, fläskkött, kalvkött och lamm. Men även alla köttstycken: nötkött, fläskkött, kalvkött och lamm. Vår skärsal som uppfyller de strängaste kraven gör att vi kan erbjuda kött av högsta kvalitet. Vårt utbud sträcker sig från halva nötkreatur i fram- eller bakdelar till hela sortimentet av möjliga styckningsdetaljer.