Polen, Paczewo
...För användning som vitamin- och proteintillskott. Det är ett komplett protein: Näringsjäst innehåller alla nio essentiella aminosyror som människor måste få i sig genom maten. Det innehåller många B-vitaminer och mikroelement (spårmineraler). Dosering: Näringsjäst används på följande sätt: •Strödd över popcorn eller pasta •Rörd i soppor för en umami-smak •Som en "ost"-smak i veganska såser •Som...
Portfölj (59)
Spanien, El Puntal (murcia)
... smakrik, köttig och tillfredsställande smak. MSG används i stor utsträckning inom livsmedelsindustrin som en smakförstärkare för att förbättra smaken och acceptansen av bearbetade och konserverade livsmedel. Trots vissa kontroverser kring dess säkerhet i stora mängder, är MSG godkänt av flera livsmedelsmyndigheter världen över och förblir en vanlig ingrediens i många livsmedelsprodukter på grund av dess förmåga att ekonomiskt och effektivt förbättra smaken. CONTAINER: 5kg, 25kg och 200kg IBC...
Portfölj (202)
Storbritannien, Basildon
... tillagningsprocessen. Saltet har också en distinkt smak, som har beskrivits som liknande hårdkokta äggulor. Denna smakrika umami-smak används därför ofta i äggfria recept för att ge en äggsmak. Kala Namak används främst i indisk matlagning som ett kryddtillskott, vanligtvis med snacks. Det används i chutneys, raitas, fruktsallader och salta snacks. Inom ayurvedisk medicin anses kala namak vara en 'kylig' krydda och används som ett matsmältningshjälpmedel och laxermedel. Det tros också lindra gaser och halsbränna. Produktgrupp: Kryddor & Örter Kategori: Krydda Typ: Malen Natur: Naturlig...
Portfölj (50)
Nederländerna, Venlo
... specifika receptorer för de grundläggande smakerna: söt, salt, bitter, sur och umami. Dessa smaklökar finns överallt på vår tunga. Scelta Umami Solutions fördjupar och fulländar smaker, balanserar andra salta smaker, ger en smak för hela kroppen, förbättrar salivproduktionen under måltiden och kan användas för att balansera smaken medan natrium, socker och/eller kryddor minskas. Den unika...
Grekland, Piraeus
... betydelsefulla egenskapen är att den saknar den lukt och det obehagliga, ofta starka, arom som vitlök kan ha. Dess smak anses av smakexperter vara 'Umami'. Den används som kosttillskott (Superfood) eller i högkvalitativa gastronomiska rätter. På grund av hela denna jäsningsprocess har Svart Vitlök lyckats innehålla en stor mängd antioxidanter, vilket gör att den kan ge kroppen möjlighet att motstå angrepp från skadliga fria radikaler.