Frankrike, Montelimar
...Provence-specialitet! Upptäck dessa läckra rostade mandlar, som sedan är täckta med nougatkräm, mjölkchoklad och vit choklad. En läcker och originell konfektyr tillverkad av din nougatmakare i Montélimar. Referens: 704001 VIKT (i KG): 0.18 Förpackning: 8 Moms: 20.0%...
Portfölj (154)
Spanien, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié är ett familjeföretag som specialiserar sig på delikatesser av choklad, vars recept på nötter med utsökta hantverkspraliner har överförts genom tre generationer, sedan Josep Cudié skapade de emblematiska catànies 1946, en gastronomisk symbol för Medelhavet som är internationellt erkänd. De ursprungliga Catànies® är Cudiés mest emblematiska skapelse: en oemotståndlig kombination av nötter oc...
Portfölj (7)
Schweiz, Muri B. Bern
...När det gäller nougat som får bära kvalitetsmärket "Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)" och namnet "Nougat de Montélimar", måste andelen kärnor vara minst 30%, varav 28% är rostade mandlar och 2% pistagenötter. Det finns olika varianter av nougat: hård eller mjuk, vit eller färgad, med olika smaker.
Spanien, Castuera
...Ingredienser: 70% choklad (socker, kakaosmör, mjölk, kakao, sojalecitin och vanilj) och 30% mandlar (hela och malda).
Portfölj (7)
Företaget LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, grundat 2017, är beläget i Liège i Belgien. Vi är specialiserade på tillverkning av hantverksnougat. Våra produkter tillverkas i vår egen verkstad med hjälp av ett hantverk som har överförts från generation till generation, vilket gör dem autentiska. Vår nougat tillverkas med respekt för traditionerna och med noggrant utvalda kvalitetsingredienser. Dess...
Portfölj (34)
Nederländerna, Rhenen
...Vi belägger mandlar i olika varianter, såsom hela (naturella och blancherade), tärnade, skivade, etc., Mandlar kan beläggas med en av våra bas-smaker: honung, karamelliserad, kanel, lönn, vanilj eller pepparkaka. För att krydda din favorit-smak kan vi lägga till några läckra naturliga örter och/eller kryddor, som: keltiskt havssalt, chili, vitlök, peppar, kakao, fänkål eller din egen favoritört/krydda. Alla belagda mandlar är perfekta som snacks eller som en ingrediens i en mängd olika tillämpningar såsom glass, flingor, choklad, energibars, nougat, bakverk, sallad/grönsaks-topping, etc.
Portfölj (9)
Italien, Partinico
... torkad frukt, såsom granulat, nougat, knäck, etc. Operatörens självständighet i bearbetningen beror på mängden bearbetning av produkten, så det är avgörande att kalibrera produktionen, även för en relation med marknaden, med en föranalys av de marknader som man har i åtanke, både i lanseringsfasen och i omstruktureringsfasen av företaget. Våra konsulter kan hjälpa er att planera dessa aktiviteter, genom att välja företag med många års erfarenhet inom det specifika området. Även vid eventuell analys av nya marknader, europeiska och/eller internationella.
Portfölj (7)
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekta att servera vid restaurangbord, barer, te-salonger osv.) eller i eleganta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i hörn. Ingredienser: Sicilianska mandlar, socker, Honung från Etna (apelsinblomma) äggvita (naturlig, ej frystorkad) Pistagenötter, choklad / Vanilj...
Portfölj (8)
Frankrike, Caumont Sur Durance
Frankrike, Malataverne
...Nougatkaka på 4 kg, skuren i 20 individuellt förpackade portioner (ungefär 200 g). Att säljas per vikt eller per portion. Ingredienser: mandlar, socker, glukossirap, honung, äggvita, våffla (potatisstärkelse, vatten, vegetabilisk olja), naturliga aromer. Ingredienser för saltad smörkola: socker, smör, grädde, glukossirap, salt.
Portfölj (188)
Belgien, Jette
...Nougatinen som tillverkas av företaget Silly baseras på en hantverksmässig tillverkningsprocess i kopparkar där torkade frukter (rostade mandlar eller hasselnötter) blandas med karamelliserat socker. Tillagningstiden, bearbetningen av degen samt dess sammansättning måste vara mycket precisa för att uppnå en produkt med optimal färg, textur och smak. När degen har rätt temperatur och en lämplig...
Matchande produkter
Nougatine
Nougatine
Portfölj (3)
Italien, Belpasso
...En söt njutning att bita i. Tillagad med utvalda ingredienser och enligt traditionellt hantverk. Ett enkelt men oemotståndligt recept. Finns även i andra varianter: pistage, mandel, mandlar och kanderad apelsin. Även tillgänglig för bagerilinjen, i lösvikt.
Portfölj (9)
Frankrike, Vitry Sur Seine
...Innehåll: 10 produkter -kartong med mandlar -kartong med florentiner -kartong med snacks -kartong med praliner -kartong med karamell -kartong med fruktgelé -kartong med nougat -glutenfri pålägg -kartong med tryfflar -kartong med konfiterade apelsiner...
Portfölj (1)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Kräm baserad på honung, till vilken vi tillsätter rostade och malda mandlar med smak av mörk nougat. Ingredienser: Lavendelhonung (26,75%), SMÖR, glukossirap, socker, HELMJÖLK koncentrerad, MANDEL, sojalecitin.
Portfölj (142)
Frankrike, Gisay La Coudre
... mjölk, utan ägg och utan fett); Naturell, med fikon eller apelsin. Vi tillverkar också en läcker mjuk nougat med honung, gjord av franska mandlar, mer honung och ett minimum av socker för att degen ska hålla ihop, samt vanilj från Réunion… Vi förbereder våra sylt i en koppargryta av franska frukter av utvalda sorter för deras smaklig kvalitet, där vi ersätter en del av sockret med honung. Vid hösten 2023 kommer vi att kunna erbjuda en lösning under eget varumärke. Vi hoppas att vi har väckt er nyfikenhet för att inleda ett nytt samarbete och låta oss glädja era kunder!
Portfölj (41)
Belgien, Saintes
...Carlier Nougatiers erbjuder ett brett sortiment av olika produkter och derivat av nougat: mjuk nougat (bulk napolitanska utan förpackning, individuellt förpackade i bulk, lyxiga lådor / träaskar, mandelstänger, frukt-/chokladstänger / utan mandlar), mjuk och hård nougat (Horeca-sortiment, påsar med frukt / mandlar / choklad och olika i Tubo samt olika sortiment med olika smaker) och mjuka nougatkakor.
Spanien, Villajoyosa
... och utan traditionellt socker, med eller utan nötter (mandlar och hasselnötter) samt med glutenfria kex och med frukter (apelsin, citron, bär). Våra kakao-pulverblandningar är redo att förbereda varm choklad, med eller utan socker. Dessutom används våra chokladbeläggningar och våra flingor och vermicelli som råvaror för sektorer som nougat och glass. Vi levererar i lådor och pallar främst till den spanska marknaden, men även till Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Ukraina, bland andra. Följ våra nyheter via denna länk: https://promociones.chocolatesclavileno.com/...
Portfölj (9)
Frankrike, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist på konfektyr och chokladgodis med mandlar, krispig nougat, i form av dragéer. Nya smaker: karamell med Guérande-salt, gianduja, nougatkräm, cappuccino av ren arabica.
Populära länder för denna sökterm