Tyskland, Neuburg
... enligt ISO 9001 och ett miljöledningssystem certifierat enligt ISO 14001. Hanteringen av tekniska kemiska produkter erbjuder både möjligheter och utmaningar. Därför har FormiChem GmbH varit deltagare i Miljöpakten Bayern sedan 2018. Vi sysselsätter mer än 120 medarbetare på två produktionsanläggningar. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet inom kemibranschen och har samlat värdefull kunskap.
Tyskland, Bötzingen
Vi är din partner inom tryck, förpackning och frakt. Pålitliga, punktliga och kompetenta. Garanti för säkerhet och kostnadstransparens. Med oss kan du vara säker! Nöj dig inte med mindre. Frakt med DPAG eller andra certifierade företag. Inlämning till bästa portotaxa. Oavbruten kvalitetskontroll. Högsta standarder för dataskydd och säkerhet. Förstklassig rådgivning av kvalificerade och motiverade medarbetare. Vi producerar dina beställningar klimatneutralt om så önskas. Sedan den 1 december 2009 till den 28 februari 2018 har vi sparat in 139627 kg CO2 i vår produktion!
... utvidgats. Här gäller ett särskilt tack till alla kunder, med vilka vi har ständig kontakt - Tack vare era förslag kan vi ständigt vidareutveckla våra maskiner! Särskilt inom mobil teknik har det också hänt en hel del hos oss – t.ex. har vi vår förkrossare "TYRON" eller sedan 2018 även hammermalen "ARTHOS".
Portfölj (1)
Tyskland, Teistungen
Vårt företag grundades år 2008. År 2016 skedde expansionen och en ny plats i Teistungen. Sedan mars 2018 är vi ett specialföretag certifierat enligt WHG av TÜV Süd. Sedan dess säljer vi allt inom tank-, lagrings- och behållarteknik. Hos oss får du högkvalitativ tankteknik, tankanläggningar, färskolja- och fettförsörjning samt verkstadsteknik. Våra tjänster: - Reservdelsservice - Reparationer av...
Tyskland, Ludwigslust
... 2016 recertifierades Herr Nestler inom termografi enligt DIN EN ISO 9712 / nivå 2. 2016 certifierades Herr Nestler vid universitetet i Kassel som byggnadsenergikonsult och energieffektivitetsexpert för bostadsbyggnader. 2017 genomfördes olika projekt inom energi rådgivning / skapande av energideklarationer. 2018 pågår de första större projekten inom planering och genomförande av energieffektivitet eller har redan genomförts. 2019 FLIB-certifiering av Herr Hirschfeldt "Certifierad inspektör av byggnadens lufttäthet enligt EnEV".
Bosnien och Hercegovina, Vrbanjci-Bosnien Und Herzegowien
Företaget AGANBEGOVIĆ D.O.O. är ett ungt och flexibelt företag som grundades i maj 2018. Vårt spektrum sträcker sig från tillverkning av enskilda delar till serieproduktion av komplexa komponenter inom CNC-fräsning och CNC-drejning! Var befinner vi oss? Från Graz: ca. 403 km Från Wien: ca. 590 km Från München: ca. 760 km Från Zürich: ca. 1070 km Från Bremen: ca. 1500 km AFFÄRSVERKSAMHET + CNC...
Schweiz, Bühler
... vi sedan 2018 lanserat vår professionella LED-mikroskopbelysning GENIFOS®, som inleder en ny era och sätter nya standarder. Med GENIFOS® LED-mikroskopbelysning säkerställs toppprestanda genom innovation, kvalitet och pålitlighet, vilket tar mikroskopi till en ny nivå.
...RTM RIEDL & TSCHIERSCHKE MONTAGE GMBH grundades 1994 med säte i Frankfurt am Main. Kontinuerliga investeringar i kvalificerad personal och en stor maskinpark ledde i slutet av 2018 till ett eget kontorshus med angränsande verkstad och lagerlokal i 63546 Hammersbach. Som ett specialföretag för montage inom maskin- och anläggningsområdet samt innovativa transporttekniker är Riedl & Tschierschke GmbH verksam över hela världen inom Riedl-gruppen.
Tyskland, Berlin
...Vårt företag uppfyller sitt ansvar gentemot människor, natur och miljö. Skattenr: 37/229/50386 Momsregistreringsnummer: DE326770939 Certifikat; Utförandeklass EXC3 enligt EN 1090-2, EN 1090-1: 2009 + A1: 2011, EN 1090-2: 2018, EN ISO 3834-2, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018.
Inventum Polska – ett dynamiskt växande företag som har varit verksamt i Polen och Europeiska unionen sedan 2018. Företaget specialiserar sig på termoisolering. Vi arbetar med termoisolering av pannor, elektrofilter, separatorer, fläktar, tankar, rörledningar, ångledningar, ventilationskanaler och andra objekt som kräver högtemperaturssystem. Att vara en professionell utförare och leverantör av...
Portfölj (10)
... blev det affärsområdet MSR inom KELLER GmbH och efter en omstrukturering 2018 KELLER ITS. KELLER ITS är idag en ständigt växande global aktör och en pålitlig partner inom området för kontaktlös temperaturmätning.
Portfölj (10)
Turkiet, Marmaris
Vårt företag fokuserar främst på att erbjuda dagliga utflykter i Marmaris och Icmeler, samt privata turer och privata transporter. Utöver att tillhandahålla dessa licensierade tjänster, är vår webbplats och personal tillgängliga för att ge dig den information du kan behöva under din vistelse i Marmaris, och för att hjälpa dig få en lugn och rolig semester. Från och med 2018 har vi börjat verka i...
Ungern, Zalaegerszeg
Evopack Kft. började tillverka stretchfilm 2018 i Zalaegerszeg. Vi producerar uteslutande stretchfilm och säljer huvudsakligen 50 kg jumbo-rullar för omspolning, men maskin- och handfilmer finns också i vårt produktsortiment!
Ungern, Hatvan
...- Flera gånger prisbelönta formuleringar vars excellens har erkänts av tre oberoende, prestigefyllda nationella juryer, då de 2014 tilldelades Ungerska Produktpriset, 2017 Årets Produktpris (Professionell Elitpris) och 2018 erkändes med Värde och Kvalitet Pris. - Försäljningsfrämjande hjälpmedel: tillhandahållande av broschyrer, webbplatser, affischer. - De har en unik design, tillverkad med de mest...
Danmark, Hinnerup
... läkemedelsindustri, hälso- och sjukvård, AI och djupinlärning, maskinsyn, fältservice och den maritima branschen. Se alla branscher. Blue Lines huvudkontor flyttade 2018 till nya lokaler i Hinnerup nära Aarhus. Här hanteras bland annat produktion, administration, design och lager. Dessutom är Blue Line representerat i flera länder.
Turkiet, Kayseri
Med 18 års erfarenhet har vi varit verksamma i Kayseri sedan 2018. Tillsammans med ett stort antal intressenter arbetar vi lösningsorienterat utifrån våra kunders behov. Vi producerar inte bara de färdiga och halvfärdiga produkter som våra kunder behöver för sina projekt, utan berikar även vår kunskap inom produktion genom designarbete för att erbjuda alternativ. Vi börjar med kunden och arbetar...
Maltalingua School of English är en EAQUALS internationellt ackrediterad skola med över 11 poäng av excellens och har blivit erkänd med flera utmärkelser, inklusive Bästa Språk Skola i Malta 2018, mest Inspirerande ELT Lärare 2019, och ST STAR Språk Skola Europa 2020. Skolan ligger i Saint Julians, bara några steg från Balluta Bay och Spinola Bay, och dess byggnad har rymliga och ljusa klassrum, terrass och swimmingpool bland andra bekvämligheter.
Dr André Philippe Davody är urologisk kirurg, registrerad sedan 1984 i läkarregistret i Paris, specialist inom allmän kirurgi, urologisk kirurgi samt robotkirurgi (Da Vinci). Han har även varit expert vid Förvaltningsöverklaganden i Paris sedan 1999. Sedan 2018 är han godkänd av Kassationsdomstolen och registrerad på den nationella experlistan.
Spanien, Mataró
Nataliya är direktör för Atelier Nataliya Fashion, beläget på Montserratgatan 33 i Mataró sedan invigningen i december 2018. Skräddarsydda klänningar och designer, haute couture.
Planerar du en salongsombyggnad, ny frisörsalong, renovering eller vill du bara ha nya stolar? Vi står till tjänst som den bästa salongsinredaren 2018 med alla frågor kring frisörinredning och erbjuder individuella lösningar för alla önskemål. I över 25 år har vi varit kontaktpersonen för alla frågor kring professionell frisörinredning. Barbershop-inredningar, mindre 2-plats-salonger och stora...
Rumänien, Cristuru Secuiesc
...-2015 och nyligen 2018 fick produktionsanläggningen stora investeringar och med hjälp av den nya utrustningen kan vi nu producera bättre och snabbare än någonsin tidigare. VÅR PRODUKTION I SIFFROR *mer än 11.000 kvadratmeter produktionsyta och lager *entré-/ytterdörrar i trä/skandinaviska dörrar - ca 3.000 enheter/månad *inredningsdörrar i trä - ca 10.000 enheter/månad *träfönster/aluminiumklädda träfönster - ca 800 kvm/månad *bra transportförbindelser till stora europeiska vägar...
Storbritannien, Holmfirth
1010 Boutique är en officiell återförsäljare av ett utbud av lyxiga klocktillbehörsmärken och Baume et Mercier armbandsur. Vi grundades ursprungligen 2018 och ägs och drivs av passionerade klockentusiaster som delar och förstår din passion för klockor. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av klockuppdragare, klocklådor och klockrullar från ledande märken, stödda av den högsta nivån av kundservice.
Jag heter Berber van den Brink, bildskapare, illustratör och grafisk designer. Från Leeuwarden arbetar jag som frilansare med olika projekt. Under de senaste 15 åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet inom den grafiska branschen. Från logotypdesign och grafiska profiler till webbplatser och trycksaker, men också barnillustrationer och bildmaterial för kommersiella kampanjer. Sedan 2018 har...
A.M.D. Déménagements, ett företag baserat i Meyrin i Genève-kantonen, grundades av bröderna Ademi. En snabb sammanfattning: Över 20 års erfarenhet 2011: en av bröderna startar eget 2011. 2015: bröderna Ademi går samman för att skapa A.M.D. Déménagements. 2018: öppning av filialen i Spreitenbach, nära Zürich 2018. Framgången är ett faktum. Flyttning från A till Z Specialiserad på flyttning i...
Coenda har sedan 2006 erbjudit globala tjänster inom grossist- och detaljhandel för livsmedel och medicinska produkter. Vårt företag är ett globalt företag som verkar i Amerika, Kanada, Nederländerna, Kina, Singapore och Turkiet. Coenda, som utvidgade sina verksamhetsområden och kommersiella områden 2018, gick med stor framgång in på den onlinehandelsmarknaden för hälso- och medicinska produkter. Vårt företag har olika leveransavtal med lokala och globala företag och fortsätter sina framgångsrika insatser inom detta område.
Turkiet, Ankara
Grundat i Ankara 2018, började Ottomech sin kommersiella verksamhet med försäljning av tunga maskindelar. Under de följande åren syftade företaget till att täcka varje punkt inom eftermarknaden för bilar genom att lägga till auto mekaniska reservdelar, batterier och motoroljesegmentet. Dess verksamhet som en ledande leverantör av bildelar, med en snabb distributionsnätverk. Vår vision; Att vara...
Tyskland, Aachen
Solchem grundades 2015 genom förvärvet av en liten tysk tillverkare av beläggningslösningar. I slutet av 2018 förvärvade Solchem den tidigare spegelkemikalieverksamheten från Spraylat GmbH från PPG, vilket stärkte Solchems närvaro som en global aktör inom området för strömlösa beläggningskemikalier. I nära partnerskap med leverantörer, akademiska partners, spegelproducenter och applicerare...
Belgien, Antwerpen
... en digital strategi. Varje företag behöver en annan strategi. Därför bestämmer vi tillsammans den rätta digitala strategin med fokus på dina online affärsmål. Dessutom kan du vända dig till PRiZM för webbplatsutveckling/optimering, SEA, sociala medierhantering och e-postmarknadsföring. Och det blir ännu bättre. Sedan 2018 har PRiZM blivit en erkänd tjänsteleverantör av KMO-portföljen inom...
Spanien, Madrid
Startuplan.es grundades i början av 2018 som ett behov av att kommunicera våra idéer på ett uppdaterat och effektivt sätt. Efter att ha sett de höga priser som tas för utveckling av webbplatser som behöver uppdateras, beslutade vi oss för att hjälpa andra företagare som du och vi. Om du vill starta och behöver finansiering kan vi hjälpa dig, eftersom vi vet att det tar tid att göra en affärsplan...
Frankrike, Paris
...Urban Bivouac Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med 32 rum beläget vid foten av Olympiades station i 13:e arrondissementet i Paris (75013). Helt renoverat 2018, erbjuder Urban Bivouac rum av hög kvalitet (premium sängkläder, digitala tjänster (TV, musik, USB-uttag, dusch med eteriska oljor, Nespresso) och anpassade tjänster som 24/7 reception och concierge, gratis WIFI, rumsservice, lån av...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play