Italien, San Prisco
Familjen Zibella har i många år varit en referensleverantör för de främsta industrierna inom bearbetning av livsmedelsprodukter och grossister inom sektorn. De ägnar sig specifikt åt marknadsföring av oliver, kapris, och under de senaste åren även av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater. Inom företaget finns en strukturerad organisation som huvudsakligen är uppdelad efter funktioner, men med uppgifter som är tydligt flexibla för att bäst anpassa sig till den kraftiga expansion som de har uppnått under alla dessa år av verksamhet.
Italien, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea producerar ligurisk olivolja som är helt ekologisk och kallpressad på den italienska rivieran. Förutom taggiasca-olivolja skapar vi även typiska italienska såser (såsom basilika pesto, röd pesto) och produkter med taggiasca-oliver (såsom urkärnade taggiasca-oliver, taggiasca-olivkräm och urkärnade taggiasca-oliver) som vi säljer i vår webbutik. Vår olivolja är unik och kommer från den...
Italien, Napoli
Ceriellolive s.r.l har en lång erfarenhet kopplad till en stark familjetradition som har överförts från far till son i tre generationer. Företaget grundades 1911 av kärleken och hängivenheten som farfar Giuseppe alltid hade för oliver. Den organisatoriska strukturen och det omfattande försäljningsnätet hos Ceriellolive s.r.l gör det idag möjligt att tillfredsställa alla kunders behov... från den klassiska återförsäljaren till stor distribution.
Italien, Bagno a Ripoli
... och Kalifornien (USA). Strävan efter en ständig förbättring av processen för omvandling av oliver till olja har alltid varit målet för Officine Meccaniche Toscane S.p.A. Många patent har gjort det möjligt för företaget att utveckla verkligt innovativa maskiner och anläggningar inom sektorn. Grunden för den kontinuerliga forskningen om innovation och utveckling är viljan att förse våra kunder med verktyg som gör det möjligt för dem att få en produkt av hög kvalitet.
... mycket att de kunde korsa haven. Odlingstekniker, gödsling och växtskydd som fortfarande idag är helt naturliga, skörd av oliver under den period då kvalitetsutbytet är som högst och snabb överlämning av frukten till kvarnen är de nyckelelement som har gjort det möjligt för oss att uppnå den höga produktionsstandard som har överförts från generation till generation. Vi har därmed erhållit erkännandet...
Italien, Vasto
Försäljning av extra jungfruolivolja och Leccino-oliver producerade i Abruzzo.
...Bienmesabe, honungsrom, praliner och persikolikör, Pacharán, Orujo, likör och brännvin från Steiermark. Spansk öl Estrella Damm, San Miguel och PAGOA. Oliver och olivolja från begränsad produktion. Inlagda grönsaker: kronärtskockor, gazpacho, Piquillo-paprika, Fabada. Paella-ingredienser: ris från Calasparra, saffran, Boquerones, Mojama, patéer, Pulpo al Ajillo. Ost, skink- och korvspecialiteter: skinka från skogsgläntan och D.O. Maestrazgo-Serrano från Teruel, hjort- och tjur-torkat kött...
Vi är ett familjeägt jordbruk beläget i höglandet av Salento i Carovigno (BR) - Puglia, på 160 meters höjd och 5 km från Adriatiska havet i södra Italien. Vi producerar extra jungfruolja från våra egna olivträd på Masseria Pietrasanta, som är skyddade av regionen Puglia och är mellan 800 och 1 000 år gamla, samt aromatiserade oljor från färska oliver pressade med färska frukter av tryffel, citron...
...men ännu mer är vårt varumärke, för mer än bara säljare är vi också köpare som har gjort vår del av att bläddra, lära oss, hittat de bästa och tagit dem till dig i en snygg flaska. Vår olivolja är inte bara fantastisk. Vi har gjort vårt jobb för att göra den också speciell. Bland en rad oljor från Grekland, Italien och södra Spanien som utgör merparten av den nuvarande marknaden, kommer oljan från...
Italien, Rovigo
Oliq tillhandahåller industriverktyg som behövs för att olivbearbetningsindustrin ska förbli konkurrenskraftig på marknaden. De maskiner och anläggningar som oliQ erbjuder den italienska industrin kommer till stor del från Spanien, ett land som ensam bearbetar mer än 40 % av världens bordsoliver. Behovet av att industrialisera för att bearbeta dessa stora mängder oliver har gjort att Spanien...
Italien, Nicosia
...sammanfattat i tre storlekar: S, M och L. Den största fördelen med BioSpremi® är att uppnå maximal kvalitet av olja från oliver utan tillsats av vatten och med lägre energiförbrukning. Vi vänder oss till oljepressar och jordbruksföretag som äntligen vill uppnå den högsta kvaliteten av Extra Jungfruolja.
Italien, Castronovo Di Sicilia
...möjliggör kontinuerlig bearbetning av oliver. Så, från och med det ögonblicket, har företaget förlitat sig på den avancerade teknologin hos decantern, centrifugalkvarnen, en anläggning som kan bearbeta 50 000 kilogram per timme, samt ALFA LAVAL-teknologin som möjliggör "kall" bearbetning av pastan för att säkerställa produktens integritet. En kontinuerlig uppdatering av anläggningarna för att följa den...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
... för fyllning och förslutning av livsmedelsprodukter i styva behållare (glasburkar och flaskor, aluminium- och plåtburkar, plastburkar och flaskor). Vi producerar olika system för att mata in olika typer av fasta produkter till fyllmaskinen. De icke-teleskopiska fyllmaskinerna från Zilli & Bellini är lämpliga för ett brett spektrum av livsmedelsprodukter: från oliver till hela tomater.
... bevarar traditionen och samma kvalitet som förr. Olivoljeverket ligger i centrala Castellana Grotte, i en gammal byggnad från 1800-talet, där man samlar in och bearbetar frukterna från olivlundar som ägs av dem själva och av olika leverantörer i provinsen Bari, och härifrån förpackar och distribuerar man sina produkter över hela Europa. De främsta produkterna från Il Vecchio Frantoio Pace är den fruktiga lätta extra jungfruliga oljan och den fruktiga intensiva extra jungfruliga oljan, som är utvunnen från 100% Coratina-oliver.
Italien, Senigallia
...Produktion och försäljning av röda och vita viner IGT och DOC typiska för regionen Marche, med druvor som kommer uteslutande från egna vingårdar i området Senigallia (AN). Produktion och försäljning av extra jungfruolivolja med olika smaker, med oliver som kommer uteslutande från egna olivlundar belägna i Senigallia och bearbetade i egen olivpress. Företaget Mazzola har antagit ett frivilligt spårbarhetssystem och har därför erhållit CSQA-certifiering för spårbarhet av sin extra jungfruolivolja i enlighet med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående spårbarhet inom livsmedelskedjor.
Italien, Imperia
Sedan 1918 producerar vi, i Imperia, högkvalitativ olivolja direkt från våra Taggiasche-oliver. En familjepassion som har gått i arv från generation till generation. Från familj till familj. Våra oljor och våra produkter är alla av högsta kvalitet, helt hantverksmässiga, födda i svunna tider och förda vidare genom åren, växande tillsammans med oss och förbättrade över tid tack vare förnyelse och strikt hygienkontroll.
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Italien, Canosa Di Puglia
Företag som är dedikerat till att omvandla italienska oliver till extra jungfruolja. Vi arbetar främst med coratina-oliver, samt andra typiska kultivarer som oliarola och paranzana. Vi erbjuder oljan i förpackningar om 3 liter och 5 liter.
Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... historien som binder dem till deras område: soltorkade eller fyllda tomater, grillade auberginer, pumpakrämer, kronärtskockor, broccoli, fyllda oliver, fyllda paprikor och heta chili är bara några av de typiska produkterna från Cilento som har förvandlats till boccacci i olja.
Italien, Badolato
... som sträcker sig från januari till december utför vi de nedan angivna insatserna: beskärning och avlägsnande av skott, enbart ekologisk gödsling, konstant och kontinuerlig rengöring, certifierade ekologiska behandlingar, skörd av oliver, malning, konservering av oljan, buteljering och leverans till slutkund, inklusive grossister, återförsäljare och privatpersoner. Vin: Ständiga och krävande...
Vår inhemska, kallpressade, premium olivolja ger dig en läcker bit av Italien hem till dig! Här får du veta allt om tillverkning, användning och smak. Köp nu den äkta olivoljan från Coratina-oliver och Ogliarola-oliver med kraftig smak och intensivt fruktig arom. Vad är skillnaden mellan extra jungfrulig olivolja och inhemsk olivolja? Vilka är skillnaderna i tillverkning, smak och användning? Här får du de rätta tipsen för att optimalt välja olivolja.
Italien, Km 3.500-Vittoria
...Produktionen av olja som erbjuds av företaget Olio e Natura, beläget i Vittoria, i provinsen Ragusa, omfattar: Extravergine olivolja i flaska på 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. I burk på 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Nocciolino di Sansa av oliver: • utmärkt alternativ till granulerad naturlig bränslepellets, betraktad som biomassa, för drift av pannor för uppvärmning och varmvatten, för termokaminer, ugnar och alla typer av flerbränslepannor med matarsystem. Finns löst eller i förpackningar om 25 kg.
Italien, Andria
Mani di terra är ett företag som producerar ekologiska produkter som oregano, mandlar och oliver.
Italien, Canosa Di Puglia
PRODUKTION AV ITALIENSK EXTRA VIRGIN OLIVOLJA Producerad av oliver i norra Apulien, Italien, från typiska lokala sorter: Coratina, Leccino, Peranzana med hög polyfenolhalt.
Populära länder för denna sökterm