Med Da Cunha-brödet strävar man efter en perfekt balans för att få ett bröd med en medeltjock skorpa, med luftig och konsistent inkråm och oregelbunde...
Blandning för produktion av klassiska hamburgerbröd. Extrem mjukhet och förlängd hållbarhet, specifik för förpackade produkter.
Format: 10 kg
Doserin...
Tillverkad av ett vitt mjöl (typ 55 eller 65) som produceras i närheten av våra bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den fina volymen av våra baguetter, s...
La Baguette Méditerranéenne är ett bröd som grillas i en stenugn. Tack vare den förjäsning och efterjäsning som det får, har vi ett mycket elastiskt o...
Gourmet-sandwichen är det perfekta valet för att servera smörgåsar. Med en gyllene, krispig och mjölig skorpa är det ett bröd med en mjuk textur vid t...
Bröd är den mest konsumerade produkten på våra bord. Därför vill vi skapa förpackningar som gör att vi kan njuta av fräschören och smaken av tradition...
Barquette med klassiska canistrelli (Biscuttini), naturlig smak.
Dessa läckra korsiska kakor i fyrkantig form är förpackade på ett sätt som passar fa...
Panzuppo Al Caffè Nero.
Panzuppo Al Caffè Nero, från Pasticceria Fabio och Gianni, är en variant av den toskanska Panzuppo, en sötma som uppskattas i ...
Våra ekologiska bröd är tillverkade av obearbetade mjölsorter (typ 65 eller 80) som kommer från ekologiskt jordbruk och bevarar de flesta av de näring...
Ciabatta 300 g är ett av de mest ikoniska bröden hos OKIN. Det är ett bröd med en mycket uttalad rustik karaktär, med en krispig skorpa och en tydlig ...
Förr i tiden var brödet tvunget att bevaras så länge som möjligt, och man mjukade upp det med färska tomater eller med vad jorden hade att erbjuda. De...