...Druva: 100% Arneis. Vinifiering: jäsning i rostfria ståltankar vid en temperatur av 18°C i 3 veckor. Mognad: lagring "sur lies" i rostfria ståltankar i cirka 8 månader. Färg: halmgul med lätt grönaktiga reflexer. Doft: delikat och blommig, rik på fruktiga toner som påminner om äpple och mogen päron. Smak: smakrik och fyllig med en lång eftersmak. Alkoholhalt: ±13,5% Matparning: utmärkt som aperitif; passar bra till förrätter, lätta pastarätter, rätter med fisk och vitt kött. Serveras vid en temperatur av cirka 8°C...
Portfölj (10)
Frankrike, Paris
...Durumvetemjöl, Ägg 30%, Rödbetspulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan innehålla spår av snäckor. För cirka 3/4 personer. 6/7 minuters koktid i en stor mängd kokande saltat vatten. Sila av och krydda. Vi rekommenderar en sås med tryffel (vit eller svart), till kött eller grönsaker. Ett rödvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller ett vitt vin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) från samma terroir kommer att bilda en perfekt kombination. Ean13:3701511702359 Referens:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfölj (133)
... uteslutande DOC- och DOCG-viner, nämligen: Barbaresco DOCG, vinodlingar Gallina och Gaia; Moscato d'Asti DOCG; Roero Arneis DOCG; Barbera d'Alba DOC, vinodling Gallina; Dolcetto d'Alba DOC, vinodling Cottà; Langhe Nebbiolo DOC. Azienda San Michele, enligt den avlidne prästens vilja, dess grundare, är den direkta arvtagaren och fortsättaren av kvalitetspolitiken från Cantina del Parroco i Neive, känd i Italien och utomlands för sina ädla viner och det utmärkta förhållandet mellan kvalitet och pris, som upphörde att existera med sin grundares död.
...Cantina Pertinace producerar viner av hög kvalitet: Barbaresco, Barolo, Dolcetto d'Alba, Nebbiolo, Barbera, Chardonnay, Roero Arneis, Moscato och Grappa.