Inget är omöjligt i dagens kök.
"Hos oss blir matlagning en upplevelse"
Ju mer livet utspelar sig i köket, desto viktigare blir perfekt funktionalit...
BV50 har en enkel kammare som möjliggör nästan alla matlagningstekniker, särskilt vakuum, vilket är idealiskt för att tillverka marmelader och sylt av...
Kontinuerlig rostning och tillagning av produkter i en horisontellt placerad rostningstrumma, vars uppvärmda innervägg fungerar som rostningsyta som h...
Uppvärmning med högtrycksdamp upp till 5 bar
Pneumatisk aktivering av korgen
Korgperforering anpassad till produkter
Temperaturregulator och koktidsur...
liggande cylindrisk kesseltyp
effektivt kanalformat värmesystem
uppvärmning med ånga upp till 10 bar
horisontell omrörare med Teflon-väggskrapor
urlad...
Denna linje är baserad på den beprövade teknologin för kontinuerliga kok- och kylsystem av typen KODUKO / KODUKÜ. I anläggningen kokas bland annat ris...
Din leverantör av bageriteknik och restaurangutrustning
Som den största totalleverantören av bageri- och restaurangteknik i Schweiz erbjuder vi allt d...
Beteckning
Kokplatta Ø1850 till Ø2130 mm med formar + Fler-radig doserare (1 till 2) + Vändare på plattan + Transportör
Exempel på produktivitet
For...
Upptäck vårt professionella matlagningsutrustning för att förvandla ditt kök. Med vårt breda utbud av kvalitetsprodukter kan du skaffa den bästa utrus...
Professionell låg gryta i rostfritt stål med lock.
Flera storlekar tillgängliga (se tillbehör)
Referens: 5467-50
Förpackning: 1 styck
Höjd: 30 cm
Kap...
Vid CBC & Business Utbildningscenter är vår mission att utrusta dig med de mest effektiva verktygen och undervisningen för att väcka din kreativitet o...
Livsmedel behöver skydd. Från enkla automatpåsar till triplexkompositmaterial - Vi erbjuder en mängd olika förpackningslösningar.
Säkerhet och färskh...
10x(40x60) panna kapacitet.
7 tum färgglad LCD-skärm kontrollpanel.
Belyst touch-knapp.
Möjlighet att arbeta med olika motorhastigheter.
Fjärråtkomst ...
Ibland, under en utekväll på en restaurang, kan du uppleva framgångarna med modern matlagning, mer specifikt, molekylär gastronomi.
Molekylär gastrono...