...Sachet med hård nougat från Montélimar, i 1 kg förpackning, uppskattad för sin smak och sin mycket krispiga konsistens. Den hårda nougaten från Montélimar, från huset Diane de Poytiers, har skapats utifrån ett recept som, enligt traditionen, huvudsakligen består av honung, mandlar, pistagenötter, socker, äggvitor och vanilj.
Referens: 107302
VIKT (i KG): 1.000
Förpackning: 6
Moms: 20.0%...
... betesocker
Naturlig nougat-arom
Naturligt brunt färgämne (E150C)
Förpackning:
Återvinningsbar PET-burk
Vikt: 200g
Användningar:
Bakning: Perfekt för dina kakor, tårtor och andra söta skapelser, med en oöverträffad nougatsmak.
Drycker: Idealisk för att söta dina teer, kaffe och varma choklader med en läcker touch.
Desserter: Förbättra dina yoghurts, crêpes eller glasser genom att strö detta delikat aromatiserade socker över dem.
Godis: Använd det för att skapa hemgjord nougat eller andra traditionella godisar.
Referens:SUCRE0016B...
...Nougatinen som tillverkas av företaget Silly baseras på en hantverksmässig tillverkningsprocess i kopparkar där torkade frukter (rostade mandlar eller hasselnötter) blandas med karamelliserat socker. Tillagningstiden, bearbetningen av degen samt dess sammansättning måste vara mycket precisa för att uppnå en produkt med optimal färg, textur och smak.
När degen har rätt temperatur och en lämplig...
...perfekta att servera vid restaurangbord, barer, te-salonger osv.) eller i eleganta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i hörn.
Ingredienser:
Sicilianska mandlar, socker,
Honung från Etna (apelsinblomma)
äggvita (naturlig, ej frystorkad)
Pistagenötter, choklad / Vanilj...
...Festlig sort: CITRONSKAL LAMELL 1KG - Ursprung Frankrike
Grossist för konfiterade frukter. KONFITERADE FRUKTER i grossistled
Konfiterade frukter används inom bakverk för dekoration av tårtor. De kan även ätas ensamma, som efterrätt eller godis.
Förberedelsen innebär att man genom osmos ersätter vattnet i en frukt med socker, där vattnets sällsynthet säkerställer konserveringen.
...Ingredienser: honung från våra bikupor, socker, FRANSKA MANDELN, ÄGGVITE, vanilj från Réunion, osyrat bröd.
Pris per gram, minimum 120 g, ange önskad mängd i rutan genom att direkt skriva vikten i gram.
Referens: NOUVRA...
...Blandningsenheten har en horisontell axel med en radialkniv för att blanda karamelliserat socker och produkter som jordnötter, sesam, platt ris, spannmål och nougat. Det finns också ett valfritt återkopplingssystem för att tillsätta speciella ingredienser som krossade pistagenötter och russin till blandaren. Den speciella blandaren har två snabba och en långsam rotationshastighet, vilket...
... och utan traditionellt socker, med eller utan nötter (mandlar och hasselnötter) samt med glutenfria kex och med frukter (apelsin, citron, bär).
Våra kakao-pulverblandningar är redo att förbereda varm choklad, med eller utan socker.
Dessutom används våra chokladbeläggningar och våra flingor och vermicelli som råvaror för sektorer som nougat och glass.
Vi levererar i lådor och pallar främst till den spanska marknaden, men även till Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Ukraina, bland andra.
Följ våra nyheter via denna länk: https://promociones.chocolatesclavileno.com/...
Distributör i Frankrike och export av konfektyr. (godis, nougat, praliner, hantverkslollipops, amerikansk lakrits, torkad frukt).
Ingredienser för tillverkning av kokt socker och nougat, bakverk.
Produktutbud för konfektyrspecialister.
Stort märke.
Plast- och pappersförpackningar. (polypropenpåsar, cellofan, papper, rör eller granita-flaska, sugrör).
Granita-produkter.