Frankrike, Montelimar
...Sachet med hård nougat från Montélimar, i 1 kg förpackning, uppskattad för sin smak och sin mycket krispiga konsistens. Den hårda nougaten från Montélimar, från huset Diane de Poytiers, har skapats utifrån ett recept som, enligt traditionen, huvudsakligen består av honung, mandlar, pistagenötter, socker, äggvitor och vanilj. Referens: 107302 VIKT (i KG): 1.000 Förpackning: 6 Moms: 20.0%...
Portfölj (154)
Frankrike, Arengosse
... betesocker Naturlig nougat-arom Naturligt brunt färgämne (E150C) Förpackning: Återvinningsbar PET-burk Vikt: 200g Användningar: Bakning: Perfekt för dina kakor, tårtor och andra söta skapelser, med en oöverträffad nougatsmak. Drycker: Idealisk för att söta dina teer, kaffe och varma choklader med en läcker touch. Desserter: Förbättra dina yoghurts, crêpes eller glasser genom att strö detta delikat aromatiserade socker över dem. Godis: Använd det för att skapa hemgjord nougat eller andra traditionella godisar. Referens:SUCRE0016B...
Portfölj (200)
Frankrike, Objat
...Nougat Klassisk DDM: 1 år Ingredienser: Socker, 14,22% mandel, 12,80% honung, vatten, glukos, 4,74% pistage, 4,74% hasselnöt, äggvita, florsocker. Genomsnittligt näringsinnehåll per 100g: Energi 568kcal / 2387Kj, fett 20g, varav mättat fett 1,6g, kolhydrater 88g varav sockerarter 79g, protein 8,9g, salt 0,03g...
Portfölj (109)
Frankrike, Arles
Spanien, Castuera
Frankrike, Furiani
...Ingredienser: socker, glukos, mandlar, äggvita, honung, pistagenötter. Referens: NOUGATT...
Portfölj (97)
Belgien, Jette
...Nougatinen som tillverkas av företaget Silly baseras på en hantverksmässig tillverkningsprocess i kopparkar där torkade frukter (rostade mandlar eller hasselnötter) blandas med karamelliserat socker. Tillagningstiden, bearbetningen av degen samt dess sammansättning måste vara mycket precisa för att uppnå en produkt med optimal färg, textur och smak. När degen har rätt temperatur och en lämplig...
Matchande produkter
Nougatine
Nougatine
Portfölj (3)
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekta att servera vid restaurangbord, barer, te-salonger osv.) eller i eleganta förpackningar att ställa ut på hyllor eller i hörn. Ingredienser: Sicilianska mandlar, socker, Honung från Etna (apelsinblomma) äggvita (naturlig, ej frystorkad) Pistagenötter, choklad / Vanilj...
Portfölj (8)
Frankrike, Rungis
...Festlig sort: CITRONSKAL LAMELL 1KG - Ursprung Frankrike Grossist för konfiterade frukter. KONFITERADE FRUKTER i grossistled Konfiterade frukter används inom bakverk för dekoration av tårtor. De kan även ätas ensamma, som efterrätt eller godis. Förberedelsen innebär att man genom osmos ersätter vattnet i en frukt med socker, där vattnets sällsynthet säkerställer konserveringen.
Portfölj (249)
Frankrike, Gisay La Coudre
...Ingredienser: honung från våra bikupor, socker, FRANSKA MANDELN, ÄGGVITE, vanilj från Réunion, osyrat bröd. Pris per gram, minimum 120 g, ange önskad mängd i rutan genom att direkt skriva vikten i gram. Referens: NOUVRA...
Portfölj (41)
Frankrike, Malataverne
...Nougatkaka på 4 kg, skuren i 20 individuellt förpackade portioner (ungefär 200 g). Att säljas per vikt eller per portion. Ingredienser: mandlar, socker, glukossirap, honung, äggvita, våffla (potatisstärkelse, vatten, vegetabilisk olja), naturliga aromer. Ingredienser för saltad smörkola: socker, smör, grädde, glukossirap, salt.
Portfölj (188)
...Blandningsenheten har en horisontell axel med en radialkniv för att blanda karamelliserat socker och produkter som jordnötter, sesam, platt ris, spannmål och nougat. Det finns också ett valfritt återkopplingssystem för att tillsätta speciella ingredienser som krossade pistagenötter och russin till blandaren. Den speciella blandaren har två snabba och en långsam rotationshastighet, vilket...
Portfölj (10)
Belgien, Ghislengien
...Ingredienser: - Mjölkchoklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaopasta, emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom) - Härdade vegetabiliska oljor - Nougat (socker, glukossirap, mandlar, honung, kakaosmör, potatisstärkelse, äggvita, naturlig vaniljextrakt) - Hasselnötter - Kan innehålla spår av mjölk, gluten, ägg, soja och nötter.
Spanien, Villajoyosa
... och utan traditionellt socker, med eller utan nötter (mandlar och hasselnötter) samt med glutenfria kex och med frukter (apelsin, citron, bär). Våra kakao-pulverblandningar är redo att förbereda varm choklad, med eller utan socker. Dessutom används våra chokladbeläggningar och våra flingor och vermicelli som råvaror för sektorer som nougat och glass. Vi levererar i lådor och pallar främst till den spanska marknaden, men även till Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Ukraina, bland andra. Följ våra nyheter via denna länk: https://promociones.chocolatesclavileno.com/...
Portfölj (9)
Frankrike, Angers Cedex 2
Distributör i Frankrike och export av konfektyr. (godis, nougat, praliner, hantverkslollipops, amerikansk lakrits, torkad frukt). Ingredienser för tillverkning av kokt socker och nougat, bakverk. Produktutbud för konfektyrspecialister. Stort märke. Plast- och pappersförpackningar. (polypropenpåsar, cellofan, papper, rör eller granita-flaska, sugrör). Granita-produkter.
Populära länder för denna sökterm