Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
Sedan sina början har Max Zander utmärkt sig genom kvaliteten på sina produkter, som är hantverksmässigt tillverkade i den ursprungliga tyska stilen. Sedan 1968 fortsätter vi att arbeta för att upprätthålla samma kvalitet som har gjort oss värdiga ert förtroende. På Max Zander utsätter vi våra produkter för ett rigoröst system för kvalitets- och livsmedelssäkerhet, från urvalet av färska råvaror...
Portfölj (28)
Spanien, Granollers
...Gris tarmar. Finns i flexibla eller styva höljen, med eller utan avskiljare. De är idealiska för korv: Chorizos, fuet, kokt butifarra. STORLEKAR: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfölj (6)
Spanien, Figueres
El Graner är en charkuteri med över 20 års erfarenhet, beläget i Alt Empordà, med butiker i Vilafant och Figueres, samt ett eget kök där vi tillverkar våra charkuterier helt hantverksmässigt. Vi har två linjer av charkuterier: kokta och lufttorkade. Fuet, långkorv, bacon, fläskkarré, kalkon, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alla tillverkade med stor omsorg på hantverksmässigt sätt i vårt kök. Vi erbjuder också charkuterilådor för att njuta av våra produkter under speciella tillfällen som jul, eller för att ge originella företagsgåvor.
... på våra far- och morföräldrars recept. Vi tillverkar produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, söt och kryddig chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, vit och röd chistorra, röd longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm och i kruka, katalansk butifarra, kokt salchichón, kryddig och vanlig sobrasada i tarm och i burkar, inbakad lomo, lomo med rosmarin och svål...
Spanien, Sevilla
... dess internationella berömmelse överskrider gränser och efterfrågas i alla länder. Olivolja är den grundläggande och karakteristiska ingrediensen i den medelhavsdieten. Den kommer från Andalusiens marker, och dess användning är främst kulinarisk och mycket fördelaktig för hälsan. Vi har också andra produkter som kan vara: - Vin - vitt, rött eller rosé - Charkuterier - De iberiska charkuterierna är konserverade, inlagda eller korvade köttprodukter. Bland de mest kända finns chorizo, salchichón, lomo och andra korvar som butifarra, morcón eller köttfärs. - Ostar - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego.
Populära länder för denna sökterm