• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kött och charkuterivaror

Resultat för

Kött och charkuterivaror

SpanienSantiago de Compostela och GalicienTillverkare/producent
  1. PORTALCONSA

    Spanien

    PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

  2. GALCARNES SL

    Spanien

    Företaget GALCARNES SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom oxkött, kalvkött, läder, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Spanien.

  3. JAMONES ATILANO ANLLO

    Spanien

    Företaget JAMONES ATILANO ANLLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Vilalba, Spanien.

  4. COGAL

    Spanien

    Företaget COGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska kaniner. Företaget är även verksamt inom färskt kaninkött, kaninkött fryst, och kaninkött. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

  5. GUTREI GALICIA

    Spanien

    Företaget GUTREI GALICIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Monforte De Lemos, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. FRILEA

    Spanien

    Företaget FRILEA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom kött i parti. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Spanien.

  2. TORRE DE NUÑEZ DE CONTURIZ S.L.

    Spanien

    Företaget TORRE DE NUÑEZ DE CONTURIZ S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri. Företagets huvudkontor finns i conturiz, Spanien.

  3. SKALAR TODO ESCALERAS

    Spanien

    Företaget SKALAR TODO ESCALERAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Trappor och räcken för byggnadsindustrin, Skinkor, och Trappor och räcken för byggnadsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Mos, Spanien.

  4. FRIPOR SL

    Spanien

    Företaget FRIPOR SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Oleiros, Spanien.

  5. JAMONES ANTONIO RODRIGUEZ S.L.

    Spanien

    Företaget JAMONES ANTONIO RODRIGUEZ S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

  1. JAMONES TREVINCA

    Spanien

    Företaget JAMONES TREVINCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Cambre (la Coruña), Spanien.

  2. ACISCLO ALVAREZ MARTIN E HIJOS SL

    Spanien

    Företaget ACISCLO ALVAREZ MARTIN E HIJOS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Vilalba, Spanien.

  1. HYPOR ESPANA G. P. S.A.

    Spanien

  2. GALLEGA DE CARNES SA

    Spanien

  3. JAMONES GONZALEZ SL

    Spanien

  4. LUALCO SL

    Spanien

    LUALCO S.L. är ett företag inom köttsektorn specialiserat på styckning och försäljning av färskt, kylt och fruset kött. Deras EEG-godkända anläggningar är belägna i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Bland deras viktigaste aktiviteter och produkter: styckning, charkuterivaror (chorizo från Galicien, torkad korv, rillons, trast, etc.), insaltning (skinka från Galicien, bröst, tarmar, etc.), köttfärs, kyllager, inälvor och biprodukter.