• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • grossist för ekologiska livsmedel

Resultat för

Tillverkare Producent - Grossist för ekologiska livsmedel

Tillverkare/producent
  1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

    Spanien

    Verified by europages badge

    Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.

Filter

Resultat för

Tillverkare Producent - Grossist för ekologiska livsmedel

Antal resultat

2 Företag