• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • konserver i vinager

Resultat för

Tillverkare Producent - Konserver i vinager

Tillverkare/producent
  1. ACEITUNAS EL CORTIJO

    Spanien

    Gourmetprodukter, starka, uppradade oliver, färserade oliver, oliver med kärna, kärnade oliver, krossade oliver, saltgurka. Spaniens bästa oliver. Alla våra produkter har noggrant valts ut och kontrollerats för att säkra bästa kvalitet för era order före sändning.

  2. GRANJA LOS TUBOS S.L.

    Spanien

    Företaget GRANJA LOS TUBOS S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom konserver i vinäger, och livsmedelskonserver. Företagets huvudkontor finns i Orihuela, Spanien.

  3. OLIVES EDETA S.L.

    Spanien

    Företaget OLIVES EDETA S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade oliver. Företaget är även verksamt inom konserver i vinäger. Företagets huvudkontor finns i La pobla de vallbona, Spanien.

  4. ACEITUNAS KARINA SL

    Spanien

    Vi framställer fyllda gröna oliver med ansjovis, tonfisk, citron, chilipeppar, hela oliver, kärnade, svarta oliver, skivade, feta (med eller utan kärna, fyllda med vitlök, mandel och saltgurka) samt ett brett sortiment konserver i vinäger (minispett, saltgurka, smålökar, kapris, etc.).

  5. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    Vi finns i de viktigaste områdena i världen när det gäller omvandling av tomater och frukt. Vi levererar kompletta linjer för beredning av tomatsåser och ketchup. Vi tillverkar kompletta linjer och maskiner för produktion av fruktjuicer, processlinjer, anläggningar för produktion av fruktpuréer, särskilt av äpplen, päron, persikor och aprikoser. Produktion av maskiner för framställning av sylt och konserver. Anläggningar för bearbetning och omvandling av tomater. Vår nya produktlinje för transport och behandling av bladgrönsaker är särskilt lämplig för eliminering av sand och grova föroreningar. En speciell teknik och särskilda transformationsprocesser som används vid dadelbearbetningen gör det möjligt att få jäst, alkohol och vinäger som t.ex. biprodukter från produktionen av sirap (klarnat och inte). Ing. A. Rossi har all den kunskap som krävs för att tillgodose anläggningstekniska behov inom mejerisektorn.