Dessa svampar är bland de mest kända eftersom de har odlats intensivt i över ett sekel. De kallas också "Paris-svampar" när de odlas i grottor.
Förbe...
Den malda kantarellen behåller ändå sin praktfulla träiga aromer. Den presenteras i en glasburk på 70g styckvis och i de gourmetlådor, N°1, N°6 och N°...
Dessa grå eller bruna svampar, med vit kött och en angenäm smak, passar för alla rätter.
Förberedelse tips
Om de är hela, borsta svamparna innan du l...
Färska och torkade svampar - Gallinacci
Vit porcini svamp, torkad och fryst.
Vi erbjuder grossistleveranser av odlade svampar från ett stort område a...
Murklor är vårsvampar med en ljusbrun, hålig hatt, vit fot och vitaktig kött. Murklor är utmärkta ätliga svampar, förutsatt att de är tillräckligt til...
Citronchampinjoner, med vit kött och en lätt anis smak. Idealisk i en svampfrikassé.
Förberedelse tips
Borsta champinjonerna innan du lagar dem.
För...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.