• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • pastej paprika

Resultat för

Tillverkare Producent - Pastej paprika

Tillverkare/producent
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  2. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

    Italien

    Verified by europages badge

    Med över 300 hektar mark planterar, bearbetar och omvandlar vi alla typer av grönsaker. Vår flaggskeppsprodukt är kronärtskocka och vi hanterar miljontals stycken varje år, men även tomater, auberginer, zucchini, paprika och lök. Konserver, naturliga eller i olja, kan ha olika typer av förpackningar: påsar, burkar på 1 kg, 3 kg och dunkar efter våra kunders behov. Företaget använder sig av över 200 proffsiga medarbetare och den mest avancerade tekniken inom konservsektorn. Detta gör att vi kan förvandla färska grönsakerna direkt med bara några få steg och alltid inom några timmar efter skörd. Vi har erhållit de viktigaste kvalitetscertifieringarna inom livsmedelssektorn inklusive BRC food, ISO 9001: 2008 och ICEA-certifierad för ekologiskt. De senaste åren har vi, tack vare samarbetet med Slow Food, producerat tomatsåsen Fiaschetto di Torre Guaceto.

  3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

    Italien

    Jordbruksföretaget La Cupa, beläget i hjärtat av Salento, i Apulien, drar fördel av en bördig jord och ett milt klimat, vilket är väsentligt för att odla och skörda utsökta jordbruksprodukter. Vårt arbete tar sitt ursprung i viljan att fullfölja levnadsstilen som valts av våra föredömliga föräldrar som fört vidare sin kärlek för jorden och önskan att sprida vårt lands autentiska smaker.