• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • desserter

Resultat för

Tjänsteföretag - Desserter

Tjänsteföretag
  1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Upptäck Centre de Formations CBC & Business, en ofrånkomlig referens för de som strävar efter att förbättra sina kompetenser inom CBC: s kreativa värld ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) samt inom företagsbildning. Vårt företag åtar sig att erbjuda yrkesutbildningar av hög kvalitet med utbildningsbevis. Bland våra flaggskeppsprodukter avsedda för yrkesfolk: våra satser som tagits fram speciellt för barnfödelsedagar, som omfattar ett noggrant urval av bordsporslin och tillbehör på olika teman för ett oförglömligt kalas. Träd in i den förtrollande världen av sprinklesatser som erbjuder ett gränslöst spektrum färger och former för att dekorera era söta kreationer. Vårt sortiment satser omfattar också olika slags tillbehör, väsentliga verktyg för att fullända era skapelser med precision och elegans. Dessutom erbjuder vår kollektion livsmedelsfärger en sprakande palett av nyanser för att ge liv åt era kulinariska konstverk med strålande toner och originalitet. Hos Centre de Formations CBC & Business strävar vi efter att ge er de bästa verktygen och utbildningarna för att frigöra er kreativitet och nå nya höjder i er yrkesbana.

  2. DS DESSERT

    Frankrike

    Företaget DS DESSERT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mjölkbaserade efterrätter. Företaget är även verksamt inom beredning för desserter för institutioner, och tillverkning och grossitförsäljning. Företagets huvudkontor finns i La Seyne-Sur-Mer, Frankrike.

  3. L'ÉTABLE DE DAMIEN

    Frankrike

    Företaget L'ÉTABLE DE DAMIEN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker, rätter för hemleverans, och beredning för desserter för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Tours, Frankrike.

  4. RISTORANTE PIZZERIA SANTO STEFANO

    Italien

    Restaurangen, som drivs av familjen Zambon sedan fyrtio år, har plats för 50 gäster fördelade på tre salar, plus hundra andra i sin stora trädgård i Santo Stefano. Köket som kocken erbjuder är den traditionella venitianska: förrätterna är fiskbaserade och tillredda på italienskt vis, en mångfald risotto, pasta Linguine med skaldjur, grillad fisk; desserter i bägare och husets pajer. Specialiteterna är, bland andra, smågnocchi à la Santo Stefano och ugnstekt havsaborre. Stort utbud pizzor.