• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • fisk och skaldjur for restauranger

Resultat för

Tjänsteföretag - Fisk och skaldjur for restauranger

Tjänsteföretag
  1. RISTORANTE PIZZERIA SANTO STEFANO

    Italien

    Restaurangen, som drivs av familjen Zambon sedan fyrtio år, har plats för 50 gäster fördelade på tre salar, plus hundra andra i sin stora trädgård i Santo Stefano. Köket som kocken erbjuder är den traditionella venitianska: förrätterna är fiskbaserade och tillredda på italienskt vis, en mångfald risotto, pasta Linguine med skaldjur, grillad fisk; desserter i bägare och husets pajer. Specialiteterna är, bland andra, smågnocchi à la Santo Stefano och ugnstekt havsaborre. Stort utbud pizzor.

  2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Det mest eleganta namnet givet åt ett ostron är AMÉLIE, resultatet av fyra års hårt arbete till havs. Denna marina varelse, till hälften fisk, hälften skaldjur, vägrar att låta sig öppnas av vem som helst och står emot de oinvigda. Våra team, drivna av sina värderingar av passion, excellens och hängivenhet, inkarnerar varje dag en outtröttlig önskan att överskrida sina gränser. AMÉLIE står som de franska ostronens tempel, som byggts på de skickliga uppfödarnas know-how , som odlar och väljer ut exceptionella ostron. Havet kring Atlantkusten, kombinerat med landskapen runt omkring, tillför AMÉLIEs ostron en enastående subtil och fin åldring, eftersökt av de mest framstående kockarna och de känsligaste läckergomarna. Grunden av AMÉLIEs kvalitet ligger i en bördig och rik mark. Marennnes-Olérons historia berättar om närvaron av parker beryktade för sina enastående dygder, som varje år garanterar ett homogent och generöst ostron. Ur dessa värdefulla hemligheter hämtar våra ostronodlarhantverkare sin kunskap och reserverar åt AMÉLIE unika lägen inom Marennnes-Olérons ostronpark. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  3. RESTAURANTE LA MAREA

    Spanien

    Företaget RESTAURANTE LA MAREA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell och restauranger. Företaget är även verksamt inom restauranganläggningar, och fisk och skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

  4. BAR À IODE SAINT-GERMAIN

    Frankrike

    Företaget BAR À IODE SAINT-GERMAIN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hotell och restauranger. Företaget är även verksamt inom fisk och skaldjur, vinbar vinavsmakning, och fisk. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.