Tillverkad av ett vitt mjöl (typ 55 eller 65) som produceras i närheten av våra bagerier (Chartres, Caen, Sens). Den fina volymen av våra baguetter, s...
Med Da Cunha-brödet strävar man efter en perfekt balans för att få ett bröd med en medeltjock skorpa, med luftig och konsistent inkråm och oregelbunde...
Blandning för produktion av klassiska hamburgerbröd. Extrem mjukhet och förlängd hållbarhet, specifik för förpackade produkter.
Format: 10 kg
Doserin...
La Baguette Méditerranéenne är ett bröd som grillas i en stenugn. Tack vare den förjäsning och efterjäsning som det får, har vi ett mycket elastiskt o...
ROGER:s mjuka bröd med en mycket tunn och flexibel skorpa, och en mjuk inkråm. Det är den viktigaste basen för att förbereda en club sandwich, gjord m...
Här är fördelarna med vår ekologiska marockanska arganolja:
anti-oxidant: De naturliga anti-fria radikalerna som tocopheroler (inklusive vitamin E), ...
Beskrivning :
Raffinerad solrosolja erhålls genom att extrahera fröna från solrosor, följt av en raffinering. Denna raffinering gör det möjligt att ta...
Vår vegetabiliska jordnötsolja kommer från knölarna av växten (cyperus esculentus) från Senegal, och den är även känd som tigernötsolja. Den är rik på...
Denna installation möjliggör sprutning av varm olja på panerade livsmedel. Den är helt i rostfritt stål och uppfyller strikt de gällande livsmedelssta...
Fördelarna med denna olja:
Fördelarna med ekologisk linfröolja är många, bland annat:
cicatriserande, lugnande, regenererande, närande: linfröolja är...
Stekt lök är en smakförstärkare avsedd att användas som ett tillägg till rätter för att ge dem specifika smakvärden. Den används inom livsmedelsbearbe...