...%100 Gemlik-oliver och %100 naturlig fermentering. Innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Våra produkter får mogna i saltlösning i 7-15 månader efter skörd, enbart med vatten och salt. Gemlik-oliver har titeln som världens högsta kvalitet på oliver. De har ett tunt skal, små kärnor och är köttiga.
... vatten och salt. Inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser får absolut komma in i våra produkter. Våra oliver fermenteras endast med salt och vatten under perioder upp till ett år innan de packas. • Naturligt fermenterade, • Inga kemikalier används, • Hög aromhalt, • Fermenteras i sin naturliga form under lång tid utan några tillsatser förutom salt, vilket ger smak och elegans, • Den resulterande produkten är av hög kvalitet.
...Den unika säsongen och de speciella jordarna i Gemlik-regionen, samt den naturliga mognadsprocessen i speciella bassänger (6-8 månader) för att bli ätlig, är de främsta anledningarna till att Gemlikoliven har fått en geografisk beteckning.
Stenpressad svart oliv (260-280 kaliber)...
Tirya är varumärket inom olivbranschen som tillhör Öztiryakiler, en jätte inom industriella kök. Det för över oliver som samlas in från de bördiga jordarna i Egeiska regionen till bord med all sin kvalitet och smak. De oliver som exporteras odlas under naturliga förhållanden och erbjuder turkiska oliver på marknaden. Företaget säljer produkter inom områden som gröna oliver, oljiga svarta seleoliver, extra jungfruolivolja, kallpressad olivolja, frukostsåser och inläggningar.
... din favoritädiska från den ägiska regionen. Neoliva Torkade NaturligaSvartaOliver är gjorda av Domat-oliver från den ägiska regionen i Turkiet. Torkade naturligt endast med salt. Inga kemikalier eller tillsatser används i processen. Den innehåller lite extra jungfruolivolja och är redo att konsumera.
... svarta och gröna oliverna är Elive Olivträdets huvudprodukter. Saltade svartaoliver mognar och mjukas upp till full mognad med havssalt och är kända för sin rika, robusta smak. Oljeinlagda svartaoliver får mogna fullt ut och mognar naturligt, och därefter inläggs de i olja för att säkerställa att varje oliv som når konsumentens bord är full av sin egen smak. Naturliga gröna oliver fermenteras...