... en mycket kritisk process som kräver teknologisk kompetens och tillförlitlighet. All olivolja som inte kan konsumeras direkt, har hög syrahalt och sensoriska defekter och klassificeras som " eller lampolja" måste raffineras för att bli ätbar. Emir Olivolja är skyldig sin starka position inom livsmedelssektorn till sin företagsledningsstrategi, kvalificerad och hängiven arbetskraft, innovation och ständig utveckling. Bland företagets kort- och långsiktiga planer finns att stärka sin position på världsmarknaderna samt att öka produktionskvaliteten och effektiviteten.
Portfölj (1)
Turkiet, Gaziantep
... nudelskålar etc. -Pappers take away-matlådor och mycket mer att upptäcka på vår webbplats! Vi är ett ungt och professionellt ledningsteam som följer nya teknologier och utvecklingar som ger ledtrådar om vad vårt företag kan uppnå på kort tid. Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Portfölj (28)
... produkter och professionell teknisk service. Genom att ta franchiser i hela Turkiet med nya lösningspartners har företaget kunnat öka produktutbudet och försäljningsnivån. Genom att ha en dynamisk struktur, värdera service, följa innovationer och sträva efter att producera personligt anpassade produkter har vi uppnått framgång på kort tid inom funktionshindrades sektor. Vårt företag, som lägger stor...
... anläggningen, som började sin verksamhet i oktober 2006, har på mycket kort tid nått en kapacitet av 1.000.000 m2 plattor, sniderier och mosaikproduktion. Mesta Traverten Mermer, som fortsätter sin produktion med sin maskinpark som använder den senaste teknologin och kvalitetsråvaror samt moderna produktionstekniker i sina anläggningar, introducerar helt nya produkter med sina elitmodeller och designer inom stensektorn. Det kommer att fortsätta vara tillverkare av populära modeller genom att hitta det efterfrågade utseendet och snida de arkaiska varorna som skapar ett uttryck av nostalgi.
Populära länder för denna sökterm