Turkiet, Istanbul
...AKTIVA INGREDIENSER Vitamin C Zink Zingiber Officinale Extrakt Sambucus Nigra (Fläderbär) Extrakt Honung (Ekologisk) Excipienser: Fyllnadsmedel: Dejoniserat Vatten; Sötning: Socker, Sukralos; Förtjockningsmedel: Glycerol, Sorbitol, Xantangummi; Smak: Banan Smak; Konserveringsmedel: Natriumbensoat, Kaliumsorbat. Vitamin C: 90,0 mg Zink: 2,5 mg Zingiber Officinale Extrakt: 35,0 Sambucus Nigra (Fläderbär) Extrakt: 50,0 Honung: 300,0...
Portfölj (113)
Turkiet, Ankara
Vi producerar sylt, honung, halva, hasselnötskräm med kakao, honungsirap och sockerlag i vår egen fabrik i Ankara, Turkiet. Vi vill göra affärer med er för att exportera de mycket läckra och högkvalitativa turkiska produkterna till ert land eller er region. Vi kan producera i alla typer av förpackningar och vikter och sätta er privata etikett på dem, om ni önskar. Förpackningar i glas, plast eller...
...* 10g Extra Jungfru Olivolja * 10g Vinäger * 10g Citron Sås * 10g Granatäpple Sirap * Salt * Socker * Chilipeppar * Timjan * Mynta * Svart Peppar...
Portfölj (6)
Turkiet, Istanbul
...Maltitaste maltitol sirap erhålls genom katalytisk hydrogenering av maltsocker sirap. Har ett lägre glykemiskt index jämfört med vanligt socker. Lågt kaloriinnehåll. Ger ingen oönskad smak i munnen. Utmärkt värmebeständighet. Låg hygroskopicitet. Ger kontroll över viskositet, kristallisering och färg. Orsakar inte tandförfall. Ger ett utmärkt knastrande ljud i godisbeläggningar. Går inte...
Turkiet, Istanbul
FROSTAD MAT (Bakverk, choklad, baklava, lokum, tårta och andra bageriprodukter) Vi är främst ett exportföretag för fryst mat och andra medelhavsspecialiteter, men vi har också andra produktionslinjer för tårtor, kakor, kex, bakverk och icke-livsmedelsprodukter, som industriella varor och liknande. Våra produkter: Innehåller inte GMO-majs-sirap, använder endast högkvalitativt socker från betor Har...
Portfölj (9)
Turkiet, Bursa
Som Gulsenoglu baklava är vi främst ett företag som exporterar fryst baklava, men vi har också andra produktionslinjer för torr baklava och fryst rå baklava. Vi påstår att våra produkter inte innehåller något GMO-majs-sirap, utan använder endast högkvalitativt socker från turkiska betor. Vi använder aldrig några tillsatser. All export är fryst eller torr. Vår fabrik ligger i Bursa (90 minuter från Istanbul). Vi har en produktionskapacitet på 3 ton per dag. Vår frysta baklava har en hållbarhet på 1 år. Klar att äta efter 2 timmar i rumstemperatur eller 30 sekunder i mikrovågsugn.
Portfölj (10)
Turkiet, Konya
... sig från besvär #Tallkott-sirap föredras som ett stödjande produkt för lungrening #Ökar kroppens motståndskraft. #Hjälper till att lösa upp tjära och toxiner som bildas vid rökning, vilket gör att lungorna rengörs snabbare #Ökar luftfyllnadsgraden i lungorna #Tillagad över vedeld, utan tillsatt socker - Förvara i kylskåp efter öppning...
Turkiet, Çanakkale
...Denna sockerlag förvandlas till en sirap och bleks med hjälp av saponaria-extrakt (Radix saponariae Albae sive L.), innan den blandas och knådas med tahini på rätt sätt. Vid behov kan smakämnen tillsättas för att förbereda en fast, homogen och fintrådig produkt. Tahin halva kan konsumeras direkt utan någon ytterligare bearbetning. Tahin halva är lämplig för alla konsumenter, förutsatt att inga...