Turkiet, Izmir
...Laxprotein (20%), majs, ris, ansjovisflingor (5%), laxolja, majsgluten, torkad vassle, torkad sockerbetspulp, bearbetad lignocellulosa, ärtfiber, äppelfiber, johannesbröd, smakämne, jäst, vitaminer och mineraler, prebiotika (kitosanoligosackarid), taurin, antioxidanter...
Portfölj (9)
...Mjölkchoklad: Belgisk mjölkchokladblandning (minst 33,6 % kakao), kakaomassa, socker, kakaosmör, mjölkpulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), vanilj naturlig smakämne; Ruby choklad: Belgisk ruby chokladblandning (minst 47,3 % kakao), socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakao, emulgeringsmedel (sojalecitin), citronsyra, vanilj naturlig smakämne. Produktegenskaper: Innehåller inte gluten (glutenfri). Allergener: Mjölkrester, soja, laktos. Förvaringsvillkor: Förvara på en mörk plats, i rumstemperatur (18-24 °C) och i originalförpackningen. Hållbarhet: 12-14 dagar...
Portfölj (3)
Turkiet, Adana
...USP24/BP98/E330 Citronsyra Pulver, Citronsyra Anhydrat, Citronsyra Monohydrat Citronsyra används främst som smakämne, konserveringsmedel och antistagningsmedel inom livsmedels- och dryckesindustrin. Citronsyra kan också användas som antioxidant, mjukgörare och rengöringsmedel inom kemikalie-, kosmetika- och rengöringsmedelsindustrin. Som livsmedelstillsats är Citronsyra Anhydrat en viktig livsmedelsingrediens i vårt livsmedelsutbud. Som en ledande leverantör av livsmedelstillsatser och livsmedelsingredienser i Turkiet kan vi erbjuda dig högkvalitativ Citronsyra Anhydrat.
Portfölj (9)
... kryddorna. Även kända som sött lager, används lagerblad som smakämne och krydda i soppor, kött, grytor, fisk, såser, inläggningar och i konfektyr. Lagerbladen är vanligtvis torkade och används hela, smulade eller malda. Dessa blad har aromatiska, stimulerande och narkotiska egenskaper. Den eteriska oljan som utvinns från bladen används också som krydda och livsmedelssmakämne och har omfattande tillämpningar inom traditionell medicin i olika länder. Laurablad kan levereras i många olika former såsom Extra kvalitet, Regular kvalitet, Krossade och Pulver.
Turkiet, Senir
...Efter att rosens olja har tagits från pannorna destillerar vi den en andra gång, vilket kallas olja under olja. Efter den andra destillationen kallar vi den rosa, icke-feta vattnet. Det finns inga tillsatser i rosenvattnet förutom rosens olja. Det används som smakämne i vissa livsmedel och desserter på grund av rosenvattnets naturlighet, det innehåller inga skadliga ämnen, och det används också...
Portfölj (6)
Populära länder för denna sökterm