...Kosttillskott med det viktiga mineralnäringsämnet kalcium, hämtat från en helt naturlig källa.
Lithothamnium calcareum är det melodiska namnet på en unik havsalger från familjen rödalger, som växer bland annat vid kusten av Glénanöarna i västra Bretagne.
Den speciella egenskapen hos denna alg är dess förmåga att samla och ackumulera naturligt förekommande ämnen i det mineralrika havsvattnet...
...Ursprung Keltiskt havssalt: Keltiskt havssalt utvinns i Frankrike, i Bretagne. Saltet är mycket rikt på mineraler och magnesium. Saltet har stora grå kristaller. Den ljusgrå färgen uppstår genom absorption av mineraler från leran i saltfälten. Tillverkningsprocess Keltiskt havssalt. Efter utvinning torkas saltet, men inte helt. Saltet behåller cirka 5% fuktighet, vilket bidrar till dess karaktär...
...Briefkastenanlage BRETAGNE med 6 brevlådor (3 bredvid varandra).
Brevlådor med hölje av varmgalvaniserad stålplåt och dörr av aluminium. Ställning av aluminiumrektangulärrör (40 x 40 mm). Alla stål- och aluminiumdelar pulverlackerade. Anläggningen är utrustad med en extra baksida.
Inklusive 1 namnskylt. Låsning med rostfritt cylinderrlås, leverans inklusive 2 nycklar.
Standard för nedgrävning...
...Naturligt jod från ekologiskt certifierad tång från Bretagne / Frankrike i en vegansk kapsel - Per kapsel 150 µg elementärt jod motsvarar det dagliga behovet för vuxna. vegansk
Tyskland: Tyskland
48,1 g: 120 kapslar...
...Smördeg bakad av vetemjöl. Ingredienser: VETEMJÖL, 24% SMÖR från Bretagne, vatten, 5,5% rörsocker, jäst, VETEGLUTEN, ÄGG, salt, HELMJÖLKSPULVER, socker, VETEJÄST (vatten, fermenterat VETEMJÖL), mjölbehandlingsmedel E300, färgämne: karotin (naturligt ursprung), enzym. Förvara vid min. -18°C. Frys inte om efter upptining. Grädda i ugn vid +170°C i 13-15 min. Produkt från Frankrike. Egenskaper: Protein från animalisk mjölk.
Tillverkare: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Tyskland.
Artikelnummer: 42564...