Förpackad i lådor med polyetenfoder eller i aluminium- och stålbehållare som inte påverkar produktens kvalitet. Vi märker på ett lämpligt sätt och med...
Det är en produkt som erhålls genom varm extraktion av rostade och hackade frön (nibs) av Theobroma cacao. Den är ljusgul till färgen. För livsmedels-...
Långsamt rostade cashewnötter i mjölkchoklad och salt karamell
- Långsamt rostade cashewnötter doppade i ett lager av rättvisemärkt belgisk mjölkchok...
Hos Tomega hittar du all utrustning och material som behövs för tillverkning och värdering av yoghurt.
I vårt sortiment av utrustning: pastöriserare,...
Kryddblandningarna är utmärkta för att göra en grill- eller örtsmör av vanlig smör. De kan också användas som dipp i kvarg, gräddfil eller crème fraîc...
Kakaosmör är en naturlig ingrediens som utvinns från kakaobönor. Det är en typ av vegetabilisk fett som har en rik och krämig konsistens vid rumstempe...
För smakälskare utökar ROGER sitt sortiment med en helt ny skorpor: Smörskorpor. Läckra och smakfulla för familjens frukostar, du kan bre på smör elle...
Sheasmör är ett vegetabiliskt fett som utvinns från nötterna av sheaträdet (Vitellaria paradoxa), som främst växer i Västafrika. Använt i århundraden ...
Kakaosmör (Theobroma cacao)
INCI: Theobroma cacao seed butter
Kakaosmör är ett ljusgult fett som utvinns från kakaobönor och används för att tillverka...
Specialkarameller omfattar en stor familj av karameller, som kan variera från mjölkcaramel till salt smörkaramel, vegansk, sockerreducerad... Dessa ka...