• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • generation 5

Resultat för

Generation 5 - Tyskland

Tyskland
  1. OSSENBERG & GREFE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vårt företag grundades 1864 som Ossenberg & Co. KB och styrs numera av den femte generationen i familjen. Sedan Julius Grefe KB tog över 1997 går vi under namnet ”Ossenberg & Grefe”. Vi är certifierade enligt EN ISO 9001. Det ursprungliga tillverkningsprogrammet hos båda företagen bestod av spännen, ringar och hakar för textil- och läderbearbetning. Under årens lopp har produkter för andra användningsområden tillkommit. Förutom de klassiska programartiklarna ligger idag tyngdpunkten av vår tillverkning på tekniska, bockade tråd-, stansnings- och monteringsartiklar till över 1 000 kunder från många olika branscher. Våra 60 medarbetare producerar dagligen ca 500 000 delar på en tillverkningsyta som är större än 5 000 m². Tack vare många bearbetningsmöjligheter, egen verktygstillverkning samt egen galvanisering kan vi lösa komplexa uppgifter snabbt och kostnadseffektivt.

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.