Vi producerar för små och medelstora företag och kan ta hänsyn till designönskemål.
Resurssparande, hållbarhet och regionalitet är, förutom god kvalitet, mycket kärlek och engagemang som vi lägger i varje produkt och varje beställning, viktiga delar av vårt arbete som vi lägger stor vikt vid.
Även vi vill att tillverkningen sker med miljömedvetenhet och att vi redan här tar ansvar för framtiden ...
...t.ex. sashimi eller tartar av rå tonfisk eller lax. Rökt lax och rökt ål. Tartar av rådjur eller nötkött. Till grillat kött. Nymalet på ugnsbakat rotfrukter. Raffinerat på plommonkompott eller mousse av högprocentig mjölkchoklad."}...
...Den fettrika delen av ägget erbjuder mångsidiga funktioner. Vi rådgiver er gärna.
Emulgeringsförmåga och viskositet är bara några av de funktionella egenskaperna hos äggulan. Oavsett om det handlar om bakverk för donuts och krapfen, i mousse au chocolat eller glass - äggula är mångsidigt användbar. Den hittar också sin plats i många pastaprodukter.
Äggtypiskt: värmestabil äggpulver
Gul: Standard...