• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • jasmin

Resultat för

Jasmin - Tillverkare Producent - Tyskland

TysklandTillverkare/producent
  1. FOTOGRAFIE BY JASMIN SCHWANITZ

    Tyskland

    Företaget FOTOGRAFIE BY JASMIN SCHWANITZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fotografi och film- Utrustning för filmning och förevisning. Företaget är även verksamt inom Kameror, Fodral för fotomaterial, Skrivmaterial, Tryck, Kameror, Fodral för fotomaterial, Skrivmaterial, och Tryck. Företagets huvudkontor finns i Ludwigshafen, Tyskland.

  2. JASMIN KOLLMANN LOGISTIK-DIENSTLEISTUNGEN

    Tyskland

    Företaget JASMIN KOLLMANN LOGISTIK-DIENSTLEISTUNGEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Flygbolag - frakttjänster. Företaget är även verksamt inom Internationella varutransporter, Vägtransporter, Vägtransport - logistik, Internationell flytt, Internationella varutransporter, Vägtransporter, Vägtransport - logistik, och Internationell flytt. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.