ALTERNATIV TILL ENGÅNGSSUGRÖR
Sugrör tillverkat av provensalska vass
Handplockade och skurna vassrör från Var
Naturlig torkning
Ingen bekämpningsmedel...
Vattenbaserad avfettningsmedel som inte innehåller syra, farliga komponenter eller skadliga lösningsmedel. Decap eco innehåller inte paraffin. Avlägsn...
Användningen av engångsartiklar är inte alltid undvikbar. Därför är användningen av komposterbara muggar ett bra alternativ.
Till exempel, när vi går...
Information och funktioner
Några funktioner hos gröna återanvändbara ekologiska tallrikar:
- lämpliga för kontakt med livsmedel;
- icke-toxiska och ...
Med vårt ätbara sugrör vill vi skapa ett kompromisslöst alternativ för en hållbar framtid. Engångssugrör av plast eller papper är passé, idag kan du n...
Nudel-sugrör, hållbara & plastfria, Ø 6mm, 22,5cm långa - Med vårt pastasugrör vill vi skapa ett kompromisslöst alternativ för en hållbar framtid. Eng...
Blöjor
De består av nästan 55% naturliga och biologiskt nedbrytbara material. Naturlig cellulosa från ansvarsfullt förvaltade skogar som är certifiera...
Vi erbjuder:
BIO Dextros
BIO Kryddor
BIO Glukossirap
m.m.
BIO Guarkärnmjöl
BIO Kycklingäggproteinpulver
BIO Kycklingäggula pulver
BIO Invertsockersir...
Slut med däck, presenningar, kuddar, sand osv...
Här kommer den mest effektiva innovationen inom skydd av foder-silos!
SILOSKYDD, NATURLIGT OCH EKOL...
Beskrivning :
Råg (Secale cereale) är en robust spannmål som är väl anpassad till kalla klimat och mindre bördiga jordar. Den kännetecknas av sina sma...
Rågmelet T170 är ett fullkornsmjöl som bevarar hela rågkornet, inklusive kli och grodd. Det kännetecknas av sin mycket mörka, nästan bruna färg och si...
Dess relativt unga ålder ger den en ganska ljus bärnstensfärg. Nosen avslöjar både en viss sötma och en subtil kryddig ton. I munnen hittar man först ...
Ett bra mjöl är nödvändigt för hembakning, delikata kakor i bagerier och läckra desserter på restauranger. Råg, vete, korn och hirs kommer att bevisa ...
Vårt fullkornsmjöl - rikt på fiber, mineraler och vitaminer.
Råg är det föredragna mjölet för mörkt bröd. Redan Hildegard av Bingen beskrev fördelarn...
Durumvete är en sort av vårvete som vanligtvis mals till semolina och används för att göra pasta. Det kan också malas till ett finare mjöl och använda...
Med en oöverträffad, tjock och något mörkgrillad inkråm har detta bröd en karaktäristisk smak tack vare blandningen av vetemjöl (50%) och rågmjöl (50%...
Denna knopp är en allmän dränerare. Den verkar på djupet av utsöndringsorganen (lever, njurar, lungor, tarmar, hud).
Extrakt av ekologiska, färska kn...
Upptäck dess uttalade smak och specifika arom kopplad till dess ursprung: bergsrye från Terres de Margeride. Ett exceptionellt område för odling av rå...
Jag säljer råg.
Vi levererar i BigBags, varje på 1 ton, endast hela lastbilar, 23 ton.
Parametrar:
Fuktighet 12,40 %
Förorening: högst 2%
Kornblandn...
europages-appen är här!
Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.