...Flytande organisk beredning baserad på vermikompost med en komplex sammansättning och egenskaper som tillväxtstimulator, mikro- och biofertilizer för rot- och bladgödsling under kritiska faser av grönsaksodlingens tillväxt och utveckling.
Hur man använder:
Rot- och bladgödsling (sprutning).
Kultur:
Tomat, paprika, aubergine, gurka, zucchini, kål, lök, vitlök, kronärtskocka, sparris, örter och...
...Sammansättning: risflour, torkade malda grönsaker (betor, morot, tomat, söt paprika, spenat), torkad grön spirulina, blå spirulina-extrakt, gurkmeja, dricksvatten
Metod för beredning: koka i kokande vatten i förhållandet 3/1 (vatten/pasta) i 5-7 minuter tills den är klar.
Näringsvärde per 100 g produkt:
Proteiner - 7,2 g.
Salt - 0,05 g.
Fetter - 1,5 g, varav mättade - 0,3 g.
Kolhydrater - 79,7 g, varav sockerarter - 4,3 g.
Energivärde: 324 kcal (1357 kJ)...
... POTATIS MED FISK OCH GRÖNSAKER
Ingredienser: potatis, kolja filé, majs, morötter, paprika, ärtor, sparris, babybönor, lök, selleri, Satsebeli-sås, örter.
Hållbarhet för alla måltider: 2 månader vid temperaturer upp till 20 °C (68 °F)...