Spanien, Santoña (cantabria)
... mellan +5ºC och +12ºC. När förpackningen har öppnats, täck med olja och konsumera inom 5 dagar. Avstå från personer med fiskintolerans. Vi behandlar våra produkter med omsorg och respekt, och det kommer du att märka vid ditt bord. Ingredienser: 1 burk RO-500 ansjovis från Cantábrico, 1 burk Bonito del Norte 220 g, 1 burk Pudin de Cabracho 110 g, 1 burk Ventresca av ljus tonfisk i olivolja 111 g och 1 burk musslor i inläggning från Rías Gallegas 112 g. Nettovikt: 50 g Avrunnen vikt: 28 g...
Portfölj (10)
Spanien, Santoña-Cantabria
Fiskkonserver. Bonito, ljus tonfisk, ansjovis, saltad fisk, sardiner, musslor, chicharrillos, ventresca, fiskpatéer, skaldjurssallad, gulas osv.
Spanien, Logroño
... och palett D.O. Jabugo. 2. Konserver från havet Lång rygg, Salchichón, Chorizo, Får- och getostar, Tonfiskfilé, Ventresca, Musslor, Bonito del Norte. 3. Saltade fiskar Semikonserver Aromatiserade oljor, Honung, Gräddprodukter. Mojama av tonfisk från Almadraba, Hueva de Maruca, etc... Anchoas, Bacalaos, etc... Aromatiserade med tryffel, svart, naturlig, etc. Bland våra leverantörer har vi...
Populära länder för denna sökterm