fischer fermentgetränke gmbh – företaget grundades år 2013. vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av kombucha i världen. det gör våra produkter unika på marknaden. vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (ecocert-certifiering de-öko-005). med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden- genom fyra generationer- utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. vår kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. familjen fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. i vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0- 5 g l). vi avstår medvetet från pastörisering- värmebehandling och filtrering. det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.
Inget resultat för
Fischer fermentgetränke gmbh – företaget grundades år 2013. vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av kombucha i världen. det gör våra produkter unika på marknaden. vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (ecocert-certifiering de-öko-005). med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden- genom fyra generationer- utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. vår kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. familjen fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. i vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0- 5 g l). vi avstår medvetet från pastörisering- värmebehandling och filtrering. det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt. - Import och export