• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • fischer fermentgetränke gmbh – företaget grundades år 2013. vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av kombucha i världen. det gör våra produkter unika på marknaden. vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (ecocert-certifiering de-öko-005). med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden- genom fyra generationer- utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. vår kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. familjen fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. i vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0- 5 g l). vi avstår medvetet från pastörisering- värmebehandling och filtrering. det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.

Inget resultat för

Fischer fermentgetränke gmbh – företaget grundades år 2013. vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av kombucha i världen. det gör våra produkter unika på marknaden. vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (ecocert-certifiering de-öko-005). med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden- genom fyra generationer- utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. vår kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. familjen fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. i vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0- 5 g l). vi avstår medvetet från pastörisering- värmebehandling och filtrering. det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt. - Import och export

Inget resultat

Hittar du inte det du letar efter? Vi kan hitta det åt dig

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis

Du kan också kontakta oss via help-desk.