• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • rostat bröd

Resultat för

Rostat bröd - Import och export

FrankrikeTillverkare/producent

Frankrike

Verifierat av Europages

Förbättra befintlig utrustning genom att integrera våra infraröda sändare, med en positiv inverkan på produktivitet, kvalitet och energibesparingar. TORKTUNNLAR OCH KOMBIUGNAR För bakning, brynning, rostning och märkning: Kex, bröd, brioche, rostat bröd, pizza, pannkaka, chips, chips, spannmål, maränger... UTRUSTNING FÖR INTEGRERING AV BRÄNNARE Fritöser Vattenkokare Rostning av kaffe Brickor för bakning Dekontaminering av ostbågar

Begär prisuppgift

Frankrike

Verifierat av Europages

Välj våra metallfiberbrännare, välj vår infraröda strålningsteknik för en mer effektiv, flexibel och kompakt installation. TORKTUNNLAR OCH KOMBIUGNAR För bakning, brynning, rostning och branding: Kex, bröd, brioche, rostat bröd, pizza, pannkaka, chips, chips, flingor, maränger... UTRUSTNING FÖR INTEGRERING AV BRÄNNARE Fritöser Vattenkokare Rostning av kaffe Brickor för bakning Dekontaminering av ostbågar

Begär prisuppgift

Frankrike

Verifierat av Europages

Vår svarta vitlökspasta kan ätas naturell på rostat bröd eller i beredningar. Svart vitlök passar bra till alla typer av kött, charkuterier, gåslever, fin fisk (sjötunga, marulk, havsabborre) och skaldjur. För den som gillar sött är den perfekt tillsammans med choklad och citrusfrukter. Hitta inspiration med våra receptidéer INGREDIENSER i vitlökspasta Ekologisk svart vitlök från Gers (90 %) Ekologisk solrosolja från Gers 10%. HUR MAN FÖRVARAR VITLÖKSPASTA Förvaras i rumstemperatur och skyddas från ljus. Stäng burken ordentligt efter användning. Efter öppnande, förvara i kylskåp och använd inom 6 månader. Hållbarhet: 18 månader.

Begär prisuppgift

Frankrike

Druvsorter: Grenache Blanc - Grenache Gris Jordmån Lera-kalksten, gamla vinstockar på de soliga terrasserna i terroiren Aspres Vinframställning: Direktpressning, jäsning i temperaturkontrollerade fat, därefter mognadslagring på franska ekfat med omrörning på jästfällningen. Avsmakningsanmärkningar: Silvrig färg, Milda aromer av vit persika, päron och rostat bröd. persika, päron och rostat bröd eller brioche. Brioche. Smaken är rund men ändå frisk. friskhet. Detta är ett balanserat och komplex. Mat och vin i kombination: Tubot eller grillad havsruda, Comté-ost, A la plancha grönsaker Guldmedalj från Gilbert et Gaillard

Begär prisuppgift

Frankrike

Golv: Kalksten Guldmedalj av Gilbert et Gaillard Vinifiering: Avskalad skörd, lång maceration i rostfria stålfat, därefter mognadslagring på franska ekfat. Briljant granatröd färg Intensiv och rik doft av rostat bröd, vanilj och lakrits med inslag av lakrits och mogen frukt frukt som katrinplommon. I gommen är tanninerna silkeslena och väl mjuka.

Begär prisuppgift

Säljer ni eller tillverkar ni liknande produkter?

Registrera er på europages och lägg upp era produkter

Lägg till mitt företag