Infraröd mätanordning FoodPro Plus - Infraröd temperaturmätning
Infraröda termometern FoodPro Plus hjälper till att kontrollera temperaturen enligt HACCP:s egenkontrollsystem och är idealisk för tillämpningar inom livsmedelsindustrin.
Namn: Infrarött temperaturmätinstrument
Temperaturmätområde: -35...+275 °C (IR); -40...+200 °C (penetrationspropp)
Noggrannhet: T < 0 °C ±1.1 °C, 0…+65 °C ±1 °C, T > +65 °C ± 1.5% (IR); -40…-5 °C ±1 °C, -5…+65 °C ±0.5 °C, T > +6
Upplösning: 0.1 °C
Avståndsfläckförhållande: 1
Minsta mätfläck: 12 mm
Svarstid temperatur: < 500 ms (IR); ca. 8 s (penetrationspropp)
Spektralrespons: 8…14 µm
Utsläppsförhållande: T > 25 °C = 0.97 / T < 25 °C = 1.00
Miljötemperatur: 0...+50 °C, 10...90% RH (inte kondenserande)
Batteri: 9 V, Alkaline
Dimensioner: (LxBxH) 165 x 32 x 50 mm
Skyddsklass: IP54
Norm: EN 61326-1 (EMV), elektromagnetisk emission och känslighet, klass B, EN61010-1 allmän säkerhet
Vikt: 0.15 kg