DATAPAQ Food Tracker Temperaturprofil - HACCP-kompatibel temperaturprofilering och rapport för kommersiell livsmedelsbearbetning
DATAPAQ temperaturprofilering system består av en datalogger, en skyddande termisk barriär, programvara och termoelement. Med en DATAPAQ Food Tracker kan du garantera kvaliteten och säkerheten för dina tillagade köttprodukter, fågel, bageriprodukter och färdigrätter.
DATAPAQ-systemen färdas genom ugnen eller frysen tillsammans med livsmedelsprodukten, vilket gör en komplett registrering av produktens temperaturer. Du kan övervaka produktens temperatur under hela tillagnings-/frysningscykeln i både statiska och transportbandugnar, samt i ångkokare, fritöser och snabbfrysare.
• Pålitliga och exakta HACCP temperaturprofilering system för krävande livsmedelsbearbetningsapplikationer
• Datalogger (6 eller 8 kanaler) med IP67 vattentålighetsklassning
• Lagrar upp till åtta körningar innan datanedladdning krävs
• Omfattande sortiment av termiska barriärer
• Kraftfull, men lättanvänd Insight analysprogramvara, inklusive processdödlighetberäkningar
• Olika termoelement för att passa ditt produktsortiment
Temperaturområde: -196ºC till 1370ºC (-238ºF till 2498ºF)
Provtagning intervall: 0,5 sek till 50 min
Noggrannhet: ±0,2ºC (±0,4ºF)
Upplösning: 0,1ºC (0,2ºF)
Minne: 1,8 MB 16 timmar (6 termoelement / 0,5 sek. provtagning)
Datainsamlingsstart: Start/Stopp knappar, tids- eller temperaturutlösare
Termoelementtyper: T eller K
Batteri: Uppladdningsbart NiMH. Batteritid upp till 250 timmar.
Nedsänkbar: Ja, beroende på modell
Isoleringskapacitet vid 100°C: 4,5 timmar
Isoleringskapacitet vid 200°C: 14 timmar
Termisk barriär vikt: 3 kg till 6,3 kg (beroende på modell)
Termisk barriär storlek: 40 x 195 x 384 mm till 120 x 206 x 401 mm (beroende på modell)
Datalogger storlek: 23 x 100 x 205 mm