Surdegsfermenter Tradilevain 270 Liter - JAC - TL220 - Fermenter
Fermentator för surdeg Tradilevain 220L JAC TL220
Presentation av surdegfermentatorn "TradiLevain" från JAC
En viktig maskin inom professionellt bageri, surdegfermentatorn gör det möjligt att producera och bevara naturlig flytande surdeg, istället för att använda jäst. Dess kvalitet påverkar direkt brödets kvalitet: det är viktigt att behärska olika nyckelvariabler, såsom dess struktur, temperatur och mognadstid. Med fermentatorn "TradiLevain" hanteras alla dessa parametrar – vilket säkerställer regelbundenhet och stabilitet i surdegen. Presentation av maskinen.
Sammansättningen av TradiLevain från JAC
Byggd i rostfritt stål (struktur och kaross), är fermentatorn Tradilevain sammansatt av flera element:
En kontrollpanel: denna panel informerar användaren om framstegen i de olika cyklerna (blandning, fermentation och bevarande) som denne har definierat tidigare.
Nettovikt (kg):420
Effekt (kW):6.25
Kapacitet (Liter):220
Kapacitet tank:450
Referens:TL 270
Märke:JAC