BREIZH SURIMI - Kylskåpslagrade bearbetade krabbpinnar för detaljhandeln
För att tillverka våra BREIZH SURIMI krabbstänger ger sig våra sjömän ut från kusterna i Bretagne, Irland och Skottland i jakt på det bästa havet har att erbjuda. Om våra produkter är så välsmakande, beror det på att de är gjorda av blåsejfiléer som vi fryser ombord på vårt fartyg för att de ska förbli färska, och sedan ångar vi dem i vår verkstad i Saint-Malo. Vår surimi är full av "made in Brittany"-proteiner!
Finns i olika format, från 200 g till 1 kg, våra krabbstänger är förpackade i 3-sticks färskhetspåsar inuti huvudförpackningen för att möjliggöra delad konsumtion: inget behov av att äta hela innehållet när det har öppnats och ingen svinn.
*Observera vänligen att vi i vår verkstad i Saint-Malo tillverkar avancerade surimi-produkter, kylda och frysta (stänger, riven, mosaikrullar, bitar, …) - under vårt eget varumärke och privat etikett, för detaljhandel, livsmedelstjänst och livsmedelsindustri. BREIZH SURIMI-sortimentet är en av våra kylda detaljhandelsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra andra tillgängliga produkter.
Språk på förpackningen: Franska
Total hållbarhet efter produktion: 80 dagar
Minimalt garanterad hållbarhet vid fabriksleverans: 30 dagar
Förvaringstemperatur: mellan 0 och +4°C