Produkter för bästa ögonkräm (5)

Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor får man från köttet av kokosnöten, som först torkas och sedan rivs till små flingor. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (flingor, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade fettsyror av animaliskt ursprung bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är uppbyggda av betydligt mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen som fett. Kokosflingor innehåller enorma mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Där finns också små mängder protein och elektrolyter som hjälper till att upprätthålla kroppens syra-basbalans.<strong>Innehåll:</strong> kokosflingor&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energivärde 2695kJ/655k
Psyllium Mormor 1000g

Psyllium Mormor 1000g

Psyllium, även känt som Medelhavspsyllium, är en utmärkt källa till kostfiber och har också ett högt proteininnehåll. Det används för att förbättra matsmältningssystemets funktion. Dessutom ökar fibrer känslan av mättnad. Efter kontakt med vatten täcks fröna av slem och bildar en gel, vilket hjälper vid tarmbesvär. Det förbättrar tarmens bakterieflora, fungerar skyddande och har en antiinflammatorisk effekt. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Referensfoder & nbsp; <strong> Användning </strong> Produkten är redo att ätas efter förberedelse: 2-3 teskedar psylliumkaka bör hällas över ett glas juice eller vatten, stå i cirka 20 minuter och sedan drickas. När du konsumerar produkten bör du också dricka stora mängder vatten, minst 1,5 l. Du kan ta det två gånger om dagen, helst på morgonen och eftermiddagen.
Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Ekologiskt vetemjöl typ 750 - 1kg

Typ 750 vetemjöl kommer från Bieszczady-gårdar som har ett ekologiskt certifikat. Detta är en av de mest populära typerna av mjöl som erhålls från mald vetekorn. Vete, tack vare sitt innehåll av protein (gluten), ger bakverk elasticitet och gör att de smular mindre. <strong> Innehåll: </strong> vete <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energiinnehåll 1450KJ/342kcal - 17%RDI* fett 1.8g - 2.6% varav mättade fettsyror 0.7g - 3.5% kolhydrater 68g - 26% varav sockerarter 0.5g - 0.6% fiber 2.9g - 12g - 24% salt 0.01g - 0.2% *referensvärde för livsmedel <strong> Användning </strong> Vetemjöl typ 750 är perfekt för att baka bröd och alla salta och söta bakverk. Idealisk för pannkakor, våfflor eller som förtjockningsmedel i soppor och såser. <strong> Noter </strong> Förvara på en torr och sval plats i en tätt försluten förpackning.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirs är gjort av hirs. Det hjälper till att motverka kroppens surhet, stärker immunförsvaret och är näringsrikt och lättsmält. Naturligtvis är det glutenfritt. Dess stora fördel är det höga innehållet av B-vitaminer, hematopoetiskt järn och koppar. Det är en utmärkt källa till kostfiber samt kalium, magnesium, kalcium och natrium. Det ger kroppen lättsmält protein och komplexa kolhydrater, som är grunden för en hälsosam kost. Hirs har en antiviral och stärkande effekt, hjälper till att återställa kroppens syra-basbalans. B-gruppen och järnvitaminerna har hematopoetiska egenskaper. Hirs hjälper till att minska inflammation i kroppen, arbetar med uppvärmning, förbättrar ämnesomsättningen, ökar koncentrationen och minnet. Det höga innehållet av kalcium- och kiselföreningar stärker tänder och ben. - 4% inkluderar mättade fettsyror 0.4g - 2% kolhydrater 72.1g - 28% inklusive socker 0.8g - 1% protein 10.
Gröna Linser 1000g

Gröna Linser 1000g

Linser har, precis som alla baljväxter, unika hälsofördelar. De är en källa till välabsorberat protein. Linsernas protein är, efter sojaprotein, det mest absorberbara proteinet av vegetabiliskt ursprung (85 procent). Gröna linser innehåller mycket fiber. Fiber hjälper inte bara till att reglera blodsockret, förbättrar hjärt- och matsmältningssystemet, utan bidrar också till att sänka kolesterolnivåerna, avlägsnar gifter från kroppen, skyddar mot tjocktarmscancer och även mot typ 2-diabetes. De har ett högt järninnehåll, vilket är fördelaktigt för personer som inte äter kött. En kopp gröna linser innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga järnintaget. Detta mineral spelar en viktig roll i bildandet av hemoglobin i blodet och myoglobin i musklerna, vilket ansvarar för att transportera syre till cellerna. De innehåller också värdefullt mangan och folsyra.