Produkter för bästa ögonkräm (40)

Guarana Pulver

Guarana Pulver

Guarana innehåller höga nivåer av koffein. Det stimulerar upp till 5 gånger starkare än kaffe, och samtidigt stressar det inte hjärtat, tack vare sin långsamma nedbrytning. Nettovikt: 28 gr. Bruttovikt: 420 gr. Hållbarhet: 12 månader Förvaringsvillkor: Förvara vid en temperatur av 18 ± 3 ° C och en relativ luftfuktighet på högst 75%. Efter öppning, förvara Nutritional value per 100 gr.: Proteiner - 13 g, fetter - 3,5 g, kolhydrater - 59 g (inklusive fiber - 16 g) Energivärde per 100 g produkt (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ) Ingredienser: Guarana pulver. Ekologisk: Nej Rå: Ja Glutenfri: Ja
Gröna Linser 1000g

Gröna Linser 1000g

Linser har, precis som alla baljväxter, unika hälsofördelar. De är en källa till välabsorberat protein. Linsernas protein är, efter sojaprotein, det mest absorberbara proteinet av vegetabiliskt ursprung (85 procent). Gröna linser innehåller mycket fiber. Fiber hjälper inte bara till att reglera blodsockret, förbättrar hjärt- och matsmältningssystemet, utan bidrar också till att sänka kolesterolnivåerna, avlägsnar gifter från kroppen, skyddar mot tjocktarmscancer och även mot typ 2-diabetes. De har ett högt järninnehåll, vilket är fördelaktigt för personer som inte äter kött. En kopp gröna linser innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga järnintaget. Detta mineral spelar en viktig roll i bildandet av hemoglobin i blodet och myoglobin i musklerna, vilket ansvarar för att transportera syre till cellerna. De innehåller också värdefullt mangan och folsyra.
Torkad aubergine - HoReCa

Torkad aubergine - HoReCa

Denna solanaceous bär kom till Europa från Persien, och på grund av översättningssvårigheterna kallades den ofta för en galen äpple. Aubergine kom till Ryssland från Kaukasus, vilket är anledningen till att den länge hade smeknamnet "armenisk gurka". Rätt torkad aubergine har en stark arom och smak av svamp. Denna egenskap gör den till en oumbärlig komponent i rätter med stuvade grönsaker eller i vilken stek som helst. Användning för Soppor, såser, marinader, rätter av kött, fågel och vilt. Smak Kryddig, bitter, pikant Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 1,0 Kolhydrater (g / 100g)… 43 Energivärde (kcal / 100g)… 230
Kakaobönor - naturliga

Kakaobönor - naturliga

Naturliga ekologiska råa kakaobönor Nettovikt: 100 g Energivärde per 100 g: 565 kcal Hållbarhet: 18 månader
Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl används ofta vid bakning av bröd och tortillas, vid tillverkning av pasta samt vissa bakverk som munkar och kakor. Det räcker med att tillsätta endast 10-20 % ärtmjöl till vetemjölet, så får dessa rätter en unik ärtarom och blir lite hälsosammare. Ärtor är rika på vitaminerna C, B och PP, samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 400 g
Sesamkakor

Sesamkakor

Förpackningsmängd: 12 x 650g Artikelnummer: 68210 Gram: 650g
Majssemolina 450g

Majssemolina 450g

Majsssemolina är majsgryn som varierar i storlek från 300 till 800 mikroner (storleken på semolina). Denna produkt innehåller inte gluten. Kallmalningsteknik (t < 40°C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 450 g
Kokosmjöl Garnec

Kokosmjöl Garnec

Kokosmjöl är mjöl gjort av torkad kokosmassa. Det används i alla typer av bakverk, men främst i konfektyr, på grund av sin milda söta smak, typisk för kokos. Kokosmjöl har ett lägre glykemiskt index än genomsnittligt spannmålsmjöl och är också rikt på fiber, protein och hälsosamma fetter. Denna produkt innehåller inte gluten. Produkten testas för gluten i varje produktionsfas. Garnec var först i Ryssland att få rätt att märka sina produkter med varumärket "Korsat Spannmål". Detta varumärke är en säkerhetsmärkning för glutenfria produkter från European Coeliac Societies, erkänt i de flesta utvecklade länder. Vikt: 300 g
Havremjöl 350g

Havremjöl 350g

Havremjöl är ett bra val för bakning. De mest populära rätterna är havrekakor och pannkakor. Näringsexperter anser att havre är hälsosammare än andra spannmål. När havremjöl tillsätts i bakverk blir de mer fluffiga och smuliga, så detta mjöl kan fungera som en ersättning för vetemjöl. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av spannmål, vilket möjliggör en lägre glykemisk index, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 350 g
Havregryn Semolina 400g

Havregryn Semolina 400g

Havregryn är speltgryn, som varierar i storlek från 300 till 800 mikrometer (storleken på semolina). Kallmalningsteknik (t < 40 °C) gör det möjligt att behålla de flesta vitaminer och mineraler. Vikt: 400 g